Vi drar till fjällen

Vilket dygn!
Gårdagen bjöd på träning och packning innan Marika och jag nog tåget ner till Götet. Efter att inhandlat en baugette tog vi bussen till Jonne där även Lovisa höll hus. Ola vår lille vän anslöt sig till bussen vid Marklanddsgatan och gänget var komplett. Lite vin, Oasismusik och Singstar laddade vi med innan vi drog till Scandinavium. Hann även hälsa på Jonas innan konserten började.
Oasis är alltid Oasis! Det var stämning! Tycker dock att publiken var lite stel, men körsången i Don't look back in anger  var fantastisk!


Tidig uppstigning idag och tåg hem mot fkp.
Packningen är klar och jag väntar på att Marika rullar in på gården för nu drar vi till fjällen!

Oasisyra!

Okej, jag erkänner. Jag har blivit något av en bloggnörd. Det är många, väldigt många bloggar som jag följer dagligen bara för att det är kul och kolla vad alla andra hittar på. Roligast av allt är när jag hittar fram till någon väns blogg som jag inte hade någon aning om att den fanns. Axel, nisselilltroll känn dig träffad!

Bara lite trist väder det har varit idag! Jag har i och för sig inte märkt så mycket av det då jag hängt på pas. Det hände väl inget för intressant där precis. Skidresan närmar sig och vi tog med takboxen ifrån jobbet, det var ganska tur att pappa kom in och hjälpte oss. Marika och jag hade nog inte riktigt klarat det själva....men vi hjälpte till! Lite i allafall.

Imorgon blir det långdistans med far. Hoppas på sol, då blir det toppen härligt!
På kvällen blir det Oasis!!! yeah! Jag längtar efter Wonderwall!


Nya Björn Borg

Sitter och kurar med en filt, har precis kollat ett avsnitt av Grey's. Snart är det jobb på tranan, fryser så jag är inte jättesugen på det men det brukar vara ganska så mys. Så är tanken att springa med pappa ikväll när jag slutat men jag får se, är lite snuvig och jag vill ju vara dåligt nästa vecka då vi ska till Sälen.
Det ska bli så skönt med semester. Tanken var att Marika och jag skulle åka upp med ett gäng kompisar men alla pluggar och håller på så det har blivit lite ändring. Marikas bror och en kompis åker med oss upp och sen kommer mina föräldrar och min syster och en kompis på onsdag. Det blir nog bra det med!

Jag var i Skövde på förmiddagen idag för att köpa termobyxor. Otroligt nog hittade jag ett par bra! Kunde jag såklart inte undvika att kolla en sväng på La Rami. Det blev ett par beige brallor och en svart klänning/tunika/jacka, ja den är lite svår att förklara. Och när jag står och väntar på min Chai Latte på Wayne's frågar en snubbe mig om jag gör reklam för Björn Borg. Min reaktion var va??? Jag tror inte ens att jag äger ett Björn Borg-plagg/sak, men han menade mitt hårband...


3 dagar kvar

Jag har någon slags biologisk klocka inom mig och vaknar mellan 07.30 och 08,00 varenda dag. Det spelar ingen roll om jag, som imorse, är hur trött som helst. Jag vaknar ändå och tro inte att jag kan somna om. Lite drygt ibland faktiskt.


Ledig dag idag, vilket innebär att jag måste jobba med min svenska. Några rader har redan blivit skrivna så det finns hopp. Har stora funderingar på att springa lite med, men jag har en sådan otrolig träningsvärk!

I eftermiddag blir det hoppträning för Henrik för första gången. Stora förväntningar på det!


Oasis på söndag! Pepp!


I'll be there for you

Så ofattbart och hemskt.
Det finns inget att säga.
Men jag finns här när det behövs. Tänker på dig.


Please don't cry

Som det ser ut nu ska det bli en riktig helg. En helg utan det minsta utav varken pas eller tranan, och det känns bra. Fruktansvärt bra faktiskt! Sköönt! Jag ska bara göra vad som faller mig in. Så är det träning med Hagen på söndag som vore trevlig att vara med på.
I torsdags var vi så seriösa, Marika, Andy och jag. Vi träffades för att plugga och enbart det. För att ta hela sanningen så var det så att de andra två satt ifrån tidig morgon och jobbade med samhällskunskapen medan jag droppade in efter två-tiden och kämpade på med min svenska. Det blev faktiskt en hel del gjort.


Bild ifrån underbara Limitless Lodge, där jag jobbade medan Marika var på NZ.
Jag kan passa på att poängtera att vi var, vad än alla tror, INTE osams!
Och det skulle vara bra att ha en liten Tim bakom sig som säger "please don't cry" för det behövs ibland.

En ny karriär

Kaos på pas. Kan semlorna varit en bidragande orsak? Jag tror faktiskt så. Iallfall efter att tillbringat 5 timmar i kassan en dag som denna och sålt semlor till nästan varenda kund. Det var nämligen så att Mössebergsbagar'n stod i butiken och bakade semlor som såldes för tio kronor styck.
Pensionärerna var såklart värst. Det går inte att ta fel på den lysande blicken, när de kommer med sina vita påsar innehållandes dessa flötiga kaloribombar, att detta det är lycka.
En kär vän till mig påstod att mössebergsbagar'n säljer 2000 semlor om dagen under säsongen. Det är ju helt sjukt!
Jag måste väl erkänna att jag har dragit mitt strå till stacken och käkat en. Ja vet, lite tidigt är det men jag får skylla på att jag har ju faktiskt väntat två år. Så har jag tränat ordentligen med.

Imorgon har jag tänkt att börja min rullskidorkarriär. Minst sagt spännande! Och skoj! Jag "testade" lite nere i källare förut, kände på grejerna liksom. Balansen fanns där, så jag är hoppfull!


Free falling

I fredags fick jag ett brev från Down Under. Det var Skydivebroshyren som Sanna skickat hem till mig. Jag tycker fortfarande att det är helt wicked!



På tal om down under så var jag med familjen Larsson på bio igår. Vi såg
Australia, otroligt bra film! Ett måste att se faktiskt!

I lördags var det helt fullt upp. Först jobb på pas, tiden gick fort så det var skräll. Sen åkte jag direkt upp till berget och sprang. Det var verkligen glashalt! Efter det bar det av till Marika där även Andy och Klara var. Vi snygga till oss, käkade tacos och spelade lite Guitar Hero innan det var dags för stan. Hos Carro blev det mycket dans, mushroom och melodifestivalspel.


A sweet taste of summer

Jag drack flädersaft förut. Det smakar sommar och dit längtar jag lite ibland. Först vill jag bara åka lite skidor men sen är jag redo för sol och värme igen. Helst ska det vara Sydney. Helt sjukt vad jag saknar den staden. Jag ska tillbaka någongång så är det bara.


På söndag pyser Tinis till Italien och lämnar oss för en månad. Så det blir käk på Mingan imorgon med henne och Krisse.

Another day in paradise(?)

Som jag längtat efter en dag som denna. Så som de flesta av dagarna i hela oktober och november var.
Uppstigning strax innan åtta, frukost och sedan göra stallet. Träning. Idag blev det Vallgrens med fin musik i öronen, alltså inte så intensivt utan bara härligt. Kommer hem till ett tomt hus, ordna med lite allt möjligt och käka något gott. Sen bar det av till Skövde för att göra slut på lite julklappspengar. Hittade en vit lång skjorta på rean, sweet!

Jag har försökt att jobba lite med svenskauppgiften but without any success. Behöver lite mer böcker, mer fakta tror jag, hm..Men ja imorgon. Fick precis åka till stallet och fånga in två hästar som var på rymmen. Morbror Sten hade hittat dem i trädgården, inte så bra kanske! Anna och jag ska ner till ridhuset senare sen. Det blir bra.

Imorgon väntar en ny skön dag. Hoppas på lite längdskidor då! Fast min vallare (pappa) är inte hemma, så det ser inte så ljust ut...

Alltså paradis var att ta i. Mitt paradis är finns ju down under. Men typ.

Trött

Det har varit en lång dag. Den började med att köra ponnyn till ridskolan där hon ska få bo lite.
När det var klart blev det en tur på sjön igen. Idag hade jag lyckats lura med CJ eller jag vet inte vem som lura med vem egentligen men långfärdsskridskorna var mitt fel...
Hur som helst det blev en ganska lång tur med trevligt sällskap så jag var nöjd.

Hela långa eftermiddagen/kvällen har jag spenderat på pas. Det var ganska lugnt så jag hann med att sitta och fundera ut en bra träningslista till ipoden. Bra musik är ju lika med bra träning. 
Jobb imorgon igen, men Marika ska vara där en stund också så det blir nog betydligt mer skoj än idag! På tisdag är jag ledig. Längtar!

I just wanna scream

Jag har hittat en drog. Greys Anatomy. Jag har alltid tyckt att det har varit en otoligt bra serie men bara kollat lite sporadiskt när jag haft tid. De senaste veckorna har jag gått in för att kolla ifrån början och God vad fast jag är!

Efter två dagar på tranan så ska jag in till pas imorgon, det kommer bli segt. Jag har verkligen tröttnat nu.
Med lite mer än 20dagar kvar till Oasis så har jag kommit in i ett riktigt konsertsug. Satt och spanade lite på ticnet förut, Hello Saferide i gbg 28feb och Håkan 6mars i Skövde vore ju inte fel. Ska bara hitta någon som jag kan lura med!

If I fall, would you pick me up?

Det kallt, det är sol och framför allt det är underbar is på sjön!
Den invigdes igår då jag och Marika åkte spark medan pappa, Manda och Sten åkte skridskor.
   
Jag blev ganska så inspirerad och dagens träningspass blev en 40min intensiv tur på långfärdsskrillorna. Trots den kalla temp. (-12) begav jag mig ut redan vid tiotiden i morses, vilket fick till följd att jag var nästan helt själv på sjön. Det var helt underbart!
Vindstilla, strålande sol, spegelblank is och tystnad. I like!


2008, så var det

Först var det varma dagar, Sydney, Bondi Beach, Technicolor och Scubar. Det byttes ganska snabbt till regn och massor av jobb på Limitless. Slappa dagar på Fiji för att senare träffa "the love of our lives" Mitch på surfcamp. Backpackersliv ut med hela östkusten i tre månader. No worries och Whatever blev standarduttryck. Sol, sol, sol! Bilsemester i outbacken för att sedan säga hej då till underbara Australien och mina drömmars stad Sydney. Ett stopp i Hong Kong och sen var vi hemma i Sverige igen. Konstigt är nog det bästa ord som beskriver känslan att komma hem.
Det blev en mysig svensk sommar. Beachvolly med grabbarna, sommarfester, Winnerbäck, besök av Västerviksbrudarna och annat som hör sommaren till. 
O-ringen var underbart med vänner, bra väder, fin terräng och 6e!
Så kräftskivan, utan tvekan årets fest!  Sensommar med lite orientering och framför allt Coldplaykonsert.
Det blev höst och det blev mindre och mindre jobb. Jag försökte mig på att vara seriös med att plugga upp lite betyg men det gick sådär. Flygledartester. Längtan bort.
Weekend med Marika till sthlm för att träffa Calle och Erik. Borlänge med Jonas. Fun, Fun, Fun. November bara flög förbi och december as well.
När vi nu lämnat 2008 har jag kommit ett bit längre ifrån min Australienresan, som alltid kommer förbi mitt livsäventyr och jag kommer alltid att tjata om det. Visst att jag var trött på stan innan jag åkte men det är verkligen ingenting mot vad det är när man har fått smak på annat. Därför är jag förvånad och glad att detta halvår gått så fort som det gjort.

Hur tillbringade jag då sista dagen på 2008?

Marika och jag steg upp tidigt för att ta en kall nyårsridtur. Därefter var det dags att förbereda för kvällen och vila lite innan vi fixade oss nyårsfina. Prick kl,19 var alla gäster här och det blev en trevlig kväll med mat, spel och singstar. Efter tre somnade vi allihopa i en hög vid tv tittande på Hitta Nemo. 






2009. Ett år som, just nu, känns som det kan leda var som helst. Jag vill iväg, Irland/England? Kanada? Kanske blir det plugg, men vad och var? Jag kan fundera mig helt galen på allt!