O-ringen 2007 Mjölby

Söndag 22/7.  Jag, Olivia o pappa anländer till Mjölby o Camp O-ringen. Ut på åkern o ända bort till C21 är vi kom att tillbringa vår vecka. Olivia o jag tog cyklarna för att utforska hygienstationen o c-torget så pappa blev lämnad själv med förtältet. Tyvärr var det inte helt färdigt när vi kom tillbaka, så jag blev tilldelad hammaren o pinnarna. Först gick det jättebra, sen slog jag av en pinne på mitten, sen fick jag inte spika mer. Sanna, Hanna o jag tog cyklarna in till Mjölby centrum för att kolla invigningen o Milkostafetten. Senare på kvällen skulle jag försöka leta reda på min klubb för att få tag i min nummerlapp. Problem 1 var att jag inte kom ihåg vilken camping de bodde på E eller F ? Problem 2 jag hade ingen aning om var någon av de var. Det sista problemet kom när jag äntligen hade hittat fram till F, Uno som hade nummerlapparna var inte där! Aja det var iaf en trevlig cykeltur över HELA campingen så fick jag träffa Anna!


image82 image83

Hela veckan var sjukt skoj! Man träffat så mycket orienteringskompisar o har verkligen aldrig tråkigt! Trots att det regnade precis hela måndagen o campingen blev som en enda stor lerpöl, hade ändå alla ett leende på läpparna. Själva orienteringen gick både och så jag lever på Etapp 2 som blev en 11:de plats =)
På tisdagen var vi ett gäng som gick o kollade på spexet " Piraterna". Lovisa var med o spexade! Det var iaf helt kalasbra!!! Det absolut bästa var ändå "Båten Anna" o "Slaven & Amiralen". Shit vad kul det var!
Onsdagen var det dags för klubbkväll 1 med min gamla klubb. Långbord o lekar. En av lekarna var jätte tokig. Vi blev t.o.m fotograferade av några...
Torsdagen var det klubbkväll 2. Tårtätning med Hagen.
image80  image81
Denna fantastiska vecka avslutades med Sjätte Etappen i fredags kväll. Först samlades jag, Karin, Jenny, Sanna o Hanna i mitt förtält o hade lite förmys. Sen var det bara att ta plastpåsar över guldskorna o vandra genom leran in mot stan o parken där festen skulle äga rum. Det var hur mycket folk som helst o det tog inte tio minuter innan jag hade tappat bort alla. Men lika fort hittade jag någon annan jag kände så det var helt otroligt kul!!!
image84image85

Mjölby nästa

Min kära blogg har haft lite sommarlov.
Mest för att jag verkligen inte har tid att sitta här o filosofera. Min tid går mest åt till att jobba & träna.
Jobba ja, förra veckan var hemsk! Usch, det kändes som jag bodde på PA:s men pengarna behövs ju till Australien. När jag har jobbat idag ska jag inte sätta min fot där på över en vecka, för på söndag pack jag, Olivia o pappa in oss i husvagnen och drar till Mjölby.
Jag har tidigare varit i Mjölby en gång. Det var hösten 2003 och första konfa-tjuvstarten. Tänk att det är snart 4 år sedan, det är verkligen helt sjukt! Aja btw anledningen den här gången är faktiskt också orientering, O-RINGEN!
O-ringen är verkligen höjdpunkten på året, så himla kul är det! Det är en folkfest utan dess like=)