Vill tillbaka!

Tanken var att det skulle bli en snabb visit i sthlm idag. Syrran skulle ha skjuts. Blev ändrade planer halv sju imorses(!). Fick uppgiften att ta hand om lillasyster istället. Vi haft haft jätteskoj! Spelat gitarr o kollat film o grejat. Såklart har det hunnits med att joggat runt i skogen lite grann. Kom på en ny runda, i lugnt "söndagstempo" tar den 50min alldels lagom. Sen har det blivit lite plugg. It's kind of a big day tomorrow.
Så har jag hoppat in och varit gympaledare nu på kvällen. Broddetorps egna lilla "friskis&svettis-gympa" och det är alltid skoj!
Nu står det promenad med Mariks på schemat!

28september 2007:
Första tjejkvällen med mina underbara västerviksbrudar!

Äntligen

Äntligen har jag fått min taxback ifrån Australien! Lite gött!
Sista veckan med mycket jobb på tranan, sen blir det bara lite helger. Känns lite skönt när jag kollar på nästa vecka i kalendern, den är ganska tomt:)  Men jag hoppas på lite mer tider på pas, för pengarna behövs ju!
Mitt pluggande går ganska sä väldigt segt just nu. Eller jag blir bara jättedeppig...Gjorde engelskaprov idag, det gick i och för sig bra men ja jag vet inte...
Vet att jag sagt det många gånger men idag har det verkligen varit UNDERBART höstväder! Marika och jag satt på Mingans uteservering i någon timme och bara chillade. Hon hade en del att berätta om sin lilla norgetripp! 

Nu ska jag kika på Vem kan slå Filip&Fredrik?


Stockholm var så bra men Coldplay var BÄST!

Helt underbar tripp som hade allt! Vill igen!

Härlig lång tågresa med coldplaylåtar, plugg och skratt. Anlände i sthlm vid tre, inom 20min hade vi redan sprungit på en fkpare, knasigt liksom. Hittade till hotellet där det fanns fler fkp-folk. Förchill på rummet med Karin och Martin innan vi tog en taxi till globen. Konserten var bara helt UNDERBAR! Sjuktbra! Skulle absolut kunna gå på en till!
  
    

Imorses var det mysfrukost på Espresso House sen shopping! Onda fötter!
Träffade Calle och Erik innan tåget gick hem. Så trevligt!

COLDPLAY!

Nästa station Stockholms central,

Nu drar jag till Stockholm och Clodplay!

Marika och Andreas är med


Kommer att bli helt lovely!

Under pressure

Min helg har varit så bra! Bara skön hemmakväll på fredagen så jobb på tranan till tre på lördagen. På vägen hem knackade jag på hos puffen för att krama om henne lite. Hon var hemma över helgen och jag har inte träffat henne på länge! I samma stund som jag kom intrampande på gården steg Markis ut ur bilen. Riktigt snabba var vi med duschandet och allt där så vi var nästan i tid till Karin (inte ofta det händer). Jenny, Ida, Emma och Cissi kom också dit och vi hade lite förchill innan vi begav oss till margaretasalen och PA:s kräftskiva.
Där blev det mat, dans, musikuppträde och lekar. Så hade alla fått uppdrag under tallriken som vi skulle göra under kvällen. Marikas var att önska "Jag vill vara din Margareta". Ja, jag vet inte hur många gånger vi fick lyssna på den!
Senare drog vi girls till terrassen. Jonne och Adam var där! Skojigt värre! Såg många andra bekanta ansikten med, men så är det ju fkp vi pratar om.
     
En härlig promenad med mössa på blev det på söndagmorgonen. Jag verkligen älskar hösten just nu!
Världens bästa Karin var på tur mellan Mellerud och Västervik så hon stannade till här igår eftermiddag. Hon gosade ner sig i soffan hos mig och Marika och våra täcken. Det blev skvaller och sällskapsspel. Alltid helt bäst när vi umgås alla tre! Det blev pizza och Sex and the City-filmen hos Björn på kvällen.
Idag har vi varit i stan och fikat, varit på lärcenter en sväng. Vi hann även med en tripp till Skövde. Så mys!
Vi här värsta planerna för framtiden nu. Helt bäst!


Karin hade med en överraskning till oss.

 

Do-day

Precis hemkommen ifrån stan. Håret är lite ljusare och två nya tröjor hänger i garderoben. Klarade BE-teorin i fredags, wiiehie! Så nu är en körlektion inbokad och väntan på uppkörningstiden har börjat.

Igår var det en äkta do-day! Markis kom hit vid 11, vi packade ner smörgåsar och två termosar med nyponsoppa i ryggsäcken. Satte på oss stövlar och regnbyxor, tog svampkorgarna i handen och begav oss mot skogen. Hittade både kantareller, taggsvamp och rödgul trumpetsvamp. Massor dessutom!  Efter ett par timmar var det dags att packa upp matsäcken.
Hur mysigt är det inte att sitta mitt i skogen på en sten med en mugg varm nyponsoppa i handen?



När korgarna var fulla begav vi oss hemåt.
Vi hann inte mer än in och vända innan vi åkte till stallet för att rida. Det blev en tur i härligt höstväder liksom. Höst!
Efter en skön dusch var det sedan bara att sätta igång med att rensa all svamp. Med datorn på bordet fick youtube underhålla oss medan vi rensade på. Och det tog många timmar! Ja, vi blev tröttare och tröttare. Skämten blev dåligare och dåligare! Hahah.
Så det var en riktig lättnad när vi äntligen kunde lägga oss och kolla på SATC.
Ja, var inte det en Do-day så säg!




Sunday, beautiful Sunday

En söndag när den är som bäst. Blir väckt av väckarklockan lite för tidigt, en tallrik gröt och på med orienteringskläderna. Samling med klubben och hoppar in i bilarna för att åka mot tävlingen. Oftast brukar det vara cirka en timmes resa, alltså en timmes mycket skön tupplur (inte för att jag brukar somna när jag åker bil/buss).  Väl framme träffar man på alla trevliga kompisar och skvallrar lite innan det är dags att ge sig iväg ut i skogen. Ja, i skogen kan det vara allt ifrån ren glädje till ett helvete. Hur som helst är det gött att komma i mål, ta en dusch, käka en macka för att sedan "hänga" på TC innan det är dags för resan hem. Då är alla helt slut och det brukar ta en kilometer eller så innan alla i baksätet sover!

Det har inte varit många sådana söndagar senaste året, men idag var det en bra en. DM-stafett. Carro, Kajsa och jag sprang ihop. Ja vi gjorde det riktigt bra till och med! Vinst blev det och såååå kul var det!


Annars har det varit Tinis för hela slanten den här helgen. Så trevligt så! I fredags efter en sjukt stressig dag på jobbet hade vi myskväll och igår begav vi oss till Skövde för syrran och Jesper ställde till med fest. Vi raggade med oss Frey dit också. Så skoj! Har bara pratat med honom som hastigast sen jag kom hem! Det verkade som gädjen var ömsesidig. Han fick ju trots allt träffa sin "maffia". Gurra hittade också dit så det var nästan som in the old days,



Sweet dreams!


Once in a lifetime

Exakt just nu för ett år sedan satt jag på ett plan ner mot Sydney. Det var då vi för första gången såg de två killarna med rullväskor, ena stor som ett hus och den andra liten, ja det var då Helan och Halvan skapades. Väl framme i Sydney hamnade jag på samma hostelrum som världens bästa Karin!

Oh my God vad tiden har gått fort!

Första kortet på resan:


Dagen till ära ska jag sitta och kolla igenom alla kort! Vill du ha ett litet smakprov? Kolla
här


What is it about January men?

Precis hemkommen ifrån postenutbildning i stan. Har precis fått en postendator till tranan så vi var tvungna att lära oss hur vi ska göra. Mycket info men det går nog fint. Fick en lite guidad tur inne på posten företagscenter, kollade bland annat in "mitt postfack". Jag är lite avis på brevbärarnas tjocktröjor, de ser ut att vara urmysiga ju!

Marika var ju som sagt här i måndags och det var Wolf Creek som gällde. Fy bubblan säger jag bara! Hade jag sett den innan Australientrippen hade jag ALDRIG hyrt en bil och kört runt i outbacken.
Vi planerade lite till engelska muntliga som vi ska ha nästa tisdag. Lite gymnasiefeeling på den. Uppgiften är att prata om något engelskspråkigt land. Ni kan aldrig gissa vilket vi valt!

Idag för ett år sedan lämnade jag och Marika våra hem för att tillbringa sista natten på Arlanda innan vi lämnade Sverige.
Gah! Vad tiden går fort!!!