tårtkäkande

En riktigt soft o skön dag
Började klockan tio med en kemilektion som innehöll glasskäkning o "hänga gubbe". Efter en lättlunch drog ja o Marika till stan o kikade lite innan d var tårtkalas hos vår mentor Eva. Vi fick tillbaka de interjuverna som vi gjorde med varande första dagen i ettan. D va riktigt kul att läsa! Annas beskrivning på mej var nog ganska bra.
Innan vi splittrades fick vi texten på Studentsången o övade lite.

image44 image45 image46



Nouveaukväll

Har precis kommit hem ifrån en "klass"-kväll på Nouveau. Det har varit riktigt trevligt=) Jag o Marika käkade Italiensk sallad medan de andra pimplade öl. Usch o fy vad jag kommer sakna dem!!!

Imorgon är d Sprint-DM i Mössebergskurortsparken, d blir skojsamt =)

back in school

Tillbaka i skolan efter en lång skön helg.
En helg då man borde pluggat till fysikprovet som är imorgon men istället var det jobb o klassgrillning.
I lördags hade ja bjudit hit klassen på lite grillning m.m. Vi blev väl ett gäng på typ 15 pers. Jonne va sådär anti som bara han kan va, men tycker han att d är kul får han väl va d. Vi som va kvar hade iaf väldigt trevligt, med lite Rappakalja o sen gick vi ut å körde dunken i mörkret=P Ja o Marika ägde sönder grabbsen!!!




Efter skolan idag var det innebandy som gällde! Egentligen skulle vi spelat lite mot lärarna men det var bara en tapper lärare som dök upp (gympalärare Mårten).  Så sju Nv3e:are o Mårten körde en tuff match. Jag o Marika fick va med, som Adam uttryckte sig "två bra killar". Va d en pik eller?!
Första halvlek gick riktigt bra o vi låg nog bara under med två mål. Sen gick d lite utför för oss.....
Marika stack fram klubban framför Mårten när han kom i full fart, så han flög högt upp i luften o gjorde en kullebyta. Såg så himla kul ut, o Marika skämdes jättemkt =P

Innebandy 2Innebandy

Nu ska ja ladda,med en film inför fysikprovet imorgon =D

ett stort tjockt brunt brev

Nu är äntligen det hemska kemiprovet gjort. Allra sista kemiprovet=D
Själva provet var inte så jättesvårt egentligen, så d va väldigt tur för ja tror inte d fanns en enda själ i klassen som orkade plugga till d! Nu är det bara fysikprovet nästa vecka sen är allt över, o d blir verkligen bara STUDENTSTUDENTSTUDENT!!!

På posten idag kom ett stort tjockt brunt brev adresserat till LInnéa Hoffman ifrån Work & Travel.
wiiiieeee!!!!, tänkte jag.
Där i fanns bekräftelse på att första delbetalningen var gjord o jag är helt garanterad plats på planet den 4:de september. Mer i hittade jag bland annat:
 - en karta över Australien
 - The official guide to Australia
 - Pre-departure handbook
 - info om olika dyk o surf kurser
 - visumansökningspapper

Jag verkligen toklängtar till hösten, just nu känner jag bara att det ska bli så skönt att få komma bort ifrån allting.

Sprintstafett

Igår var det Mariestads sprintstafett. Något som jag o Anna hade sett fram emot ända sedan 10-mila! Anabana va iofs helt förstörd över lördagens resultat i Eurovision, hon tycker vääldigt mkt om the Ark, inte som Håkan men nästan. Iaf btw stafetten var jätteskojig men andra sträckan var sjuuukt jobbig! Vi slutade 3:a så d var jättekul =D Anna har också kommit underfund med att det är själva duschningen som hon är seg med, och inte tillfixningen efteråt som alla alltid har trott. Jo, tredjeplatsen medförde ju ett pris. Vi fick en plånbok (som kanske inte var jättefin...) o sen en mystisk blå låda, som enligt prisutdelaren innhöll en teservis. När vi tog oss en närmare titt på den så innehöll den tre "koppar", som snarare såg ut som krukor, o tre gafflar, hm.....Sen kom någon med en snilleblixt att det var sillskålar.


image41


Den här veckan är kort o hemsk!
Imorgon är det matteE-prov o på onsdag KemiB-prov som d är monstermycket att läsa till!!!!

Så nu vet ni va ja pysslar med resten av kvällen:( 

Australien

Nu är det helt klart. Idag har jag fått bekräftelse från Work and travel att resan är bokad!
Den fjärde september kl. 09.20 lyfter planet från Arlanda med Marika o mej ombord. Resan kommer att ta väääldigt lång tid, men efter mellanlandning i London och Hong Kong kommer vi tillslut att vara framme i Sydney.
Det kommer verkligen bli så sjukt kul!!!