varning för långt blogginlägg

I fredags var det ållefestare, mitt absolut sista. Temat var UV-ljus och som vanligt kom var jag o Marika lite sent ute med att komma på vad vi skulle klä ut oss till. På fredag förmiddag kläcktes idén om att vara astronaut, så Marika inhandlade lite grejer o kom till mig för att fixa vår utstyrsel. Jag själv tycker att det blev riktigt bra faktiskt=) Vi har dragit på oss en olat att alltid komma typ en timme senare än beräknat till förfesten, o den här gången var ju inte ngt undantag. Vi tog vårt rymdskepp hem till Jeppe för att ha klassförfest + några utbölingar. D var jättekul som väntat, med höjdpunkter som dansskola o Ola hela natten. Själva Ålle sen var inte någon jätte hit precis, d va inte så mkt folk där...Jag o Marika vann bästa utklädnad IGEN! Det måste väl ändå vara historiskt? Framåt natten hade vi ganska så ont i fötterna, hade endast dun tofflor på oss, så vi tog varsin bulle o glas saft och hade lite minipicknick. Sen hände en tråkig grej också. Det kändes ju inte riktigt bra längre, men det blev så himla dumt. Det känns lite tomt nu.


adamkaos 2kaosludde o ja


Efter att ha sovit fyra och en halv timme ringde väckarklockan o det var bara att hoppa upp ur sängen och packa orienteringsväskan. Mot Eskilstuna o 10-mila bar det iväg. Jag hade fått äran att springa i första laget sen Erica blev sjuk. Det var riktigt roligt, men shit va nervös jag va innan! Helena som är tokbra sprang ut på andra sträckan som 119:de o kom in som 8:de, helt sjukt verkligen! Efter att duschat o så, låg Anna o Jag i Hagens tält o bara tjötade o käkade lite. De vuxna i klubben tyckte att vi kunde gå ut å ragga lite killar istället, haha men d var ju kallt som tusan. Sen fick vi åkte hur långt som helst till bilen, egentligen skulle vi fått gå dubbelt så långt men som tur var hade varit lite fräck o felparkerat, så speakern ropade upp regestreringsnummret =P Väl hemma var jag inte förrän vid midnatt o då tog jag med mig dator till sängen o ställde upp den på en pall så att ja kunde ligga o kolla på herrstafetten. Lite nördigt haha.

Tillslut tänkte ja berätta lite vad jag har gjort idag. Marika o jag har varit i gbg en sväng. Eller egentligen började dagen med att jag tog ton med min underbara morgonröst o sjung för pappa som fyller år idag. Målet med göteborgsresan var för båda balskor, studentkläder. Jag hittade inget av det, o Marika hittade bara skor tills studenten. Så kunde vi inte låta bli att gå o kolla på backpackers-ryggsäckar. Vi kommer verkligen att försvinna bakom dem, fatta va stora de är! Så kom Jonas o umgicks med oss. Såååå himla kul, vi har inte träffats på verkligen hur längesen som helst!!! Förstår inte hur det har kunnat bli så, till nästa gången får d inte dröja så länge.

Tillsist vill jag bara säga grattis till er som har orkat läsa igenom allt detta =)

Godnatt

massa prat om STUDENTEN

Nu blir det bara mer och mer prat om studenten.
1. I veckan fick vi våra studentmössor =D Jag har varit jättenerövs över att det ska va fel storlek eller ngt annat konstigt men nu kan jag äntligen andas ut!
2. Marika & Filip o Jag & Jonne har äntligen bestämt hur vi ska åka till balen. Det blir en Rolls Royce, så d blir finfint!
3. Studentfester, ja d är ju verkligen superduper kul för alla som kan gå. Jag får ju dess värre inte det, o det är så fruktansvärt jättejättetråkigt! Det känns som jag står o tittar på min student istället för att vara med om den.

Jo, i onsdags var det 50-dagars fest på Mingus. Jag var ju som ni alla kanske förstår inte där. Som tur är har jag underbara klasskompisar som inte skulle gå dit. Vi var nio pers som va hemma hos Jonne o kika på filmen 300, eller ja vi såg väl typ 20 min av den. Men enligt killarna räckte det gott o väl för vi såg den absolut bästa scenen. Sen käkade vi lite pirre o busade lite=P


a glorious summer's day

Vår termometer står nu på 27,3 så d kallar ja verkligen sommarvärme. Även om den är väldigt mycket precis mitt i solen just nu. Det härliga vädret betyder ju att jag har varit ute typ hela dagen, är så himla sugen på att träna nu men käkar fortfarande Kåvepenin.....
I morses va jag iaf på stadsteatern idag o tränat inför morgondagens modevisning. Jag ska gå modell för Vero Moda, så det gott folk får ni inte missa. Jag tror att det blir en fräsig show, tjejerna som har ordnat med det är verkligen duktiga!

Dagens goddag yxskaft:
Jag, Olivia o pappa är ute på gården o pratar
Olivia:
   - Det har ramlat ner två tegelpanner där (pekar på ett uthus)
Pappa: 
   - Jo, Per tog ju dem (syftar såklart på stormen Per)
Olivia: 
   - Mäh, vad skulle han med dem till?

det här livet tar dö på mig!

jo, det här livet tar dö på mig. Jag är så trött på att va sjuk. Det absolut värsta som finns är att bara gå runt här hemma o inte göra något alls. Min jätteintressanta dag har bestått av att kolla på tv, sitta vid datorn, kolla på film (Offside), käka lite, tvn igen, datorn igen, sen massa tv. Det är ju inte precis några Oscarsnominerade tvprogram som visas under förmiddagen precis....men från 14.10 ljusnar det lite då Vänner börjar tätt följt utav Sabrina, Fresh Prince i Bel Air, Sjunde himlen, Grey's anatomy och sist men inte minst Americas Funniest Home videos och vips så var klockan 18.00. Det är ju helt sjukt att ja kan det utan till! I vanliga fall kollar ja ju inte ens så här mkt tv på en månad.
Jag har fattat tycke för Grey's Anatomy o längtar lite efter att det ska börja då ja ligger där uppe i soffan. Så idag skyndade jag att käka lite mellenmål under slutet av Sjunde himlen för att sedan bänka mej framför tvn då Grey's Anatomy började. Tro d eller ej men ja somnade---- Fattar inte hur ja lyckades, liksom höjdpunkten på dagen o ja somnar!!!!

Det här blev visst ett riktigt TVnörd inlägg, men det är ju d dagen består av då man är sjuk.


sjuksjuk.....men har fått medicin

Under helgen försvann ju mitt onda i halsen sakta men säkert o igår morgonen kände jag mej liksom hyffsat bra. Jag pysslade i stallet på förmiddagen o sen byltade vi (jag o olle) på oss massa kläder för att bege oss till Trandansen. Vi tog på oss sådana där jättestora o jätteheta reflexvästar som matchade ooootroligt bra till mina röda träningsoverallsbyxor, men vad gör man inte för att hjälpa klubben.
Det var alltså så att genom att va "P-vakter" på Trandansen så får klubben lite pengar. Vi stod där i två sega timmar för d va ju skitväder så d va typ inga fågelskådare där....=( 

image35  image36

Väl hemma igen kände jag att jag nog egentligen inte mådde bra, vilket ledde till att jag låg i soffan med filtar över mig resten av dagen. Så idag vaknade jag med dunderont i halsen o huvudvärk, jag fick åka till doktorn o bli petade sådär läskigt i halsen med en monster topps. Det var halsfluss=( så nu käkar jag Kåvepenin o tycker synd om mej själv. Dagens höjdpunkt var att ja o Olle skulle till Vero Moda för att prova kläder till modevisningen. Tyvärr hade inte kläderna inte kommit in än, så vi fick bara åka hem igen. Jag har även hunnit med att kolla på en film idag, utan att somna (!)
The Holiday den va riktigt bra, sådär mysig o så.

Ska kolla på Bring it on nu tänkte jag =P

Joyeuses Pâques

Då är snart påskehelgen över o jag tror att många med mej är lite rundar om magen efter några dagars frossande.
Min vän Adam går sista året på Hotell & Resturang så han har snart sitt slutprov. När han berättade d för några veckor sedan var vi väldigt snabba på att säga att vi vääääldigt gärna skulle hjälpa han att smaka när han skulle provlaga sin meny! Så i fredags blev vi inbjudna, å spänningen var på topp.
Menyn: 
Gurksoppa med Club sandwich
Späckad fläskfilé med pommes o portvinsås
Rom- Chokladbakelse med glass, apelsin och vit tryffel

Runt bortet satt gamla gänget samlat utom Frey, så hade vi utökat lite med Fredrik å Tommy. Jensa va på lan, vilket tinis morrade lite över =P Trots att jag var lite hängig med huvudvärk o ont i halsen hade vi supertrevligt o kul som alltid!!! 

Så ska det väl sägas ngt om påskafton med. Jag vet inte hur många gånger som planerna har ändras under veckan. Först så skulle jag såklart till Marika, få träffa Alingsåsarna igen som va längesen! men sen blev det inte så utan ja o fredrik skulle på en annan fest, o sen va d ännu rörigare. Tillslut hamnade jag hos Perry med Tinis, Krisse o Annie=) Tommy hade tydligt påpekat att klockan sju skulle maten serveras så typ tio i plockde tjejerna upp mej hos Fredrik. De hade bara stressat liiiite så de gjorde tydligt klart för alla att vi faktiskt var i tid! Först var det lite mingel med supergod drink o sen en jättegod Tacopizza à la Perry. Singstar plockades fram, sen stod alla o gal hela kvällen. Gamla godingar som; Listen to yout heartbeat, Sarah, Fångad av en stormvid, Eloise.

image29image30image31 image32image33image34



lite tid över

Nu skämms jag lite eftersom jag inte bloggat på jättelänge!
Jag har helt enkelt inte prioriterat det. D är ett gott vårtecken.
Så har det ju varit stressigt med skolan, iaf lite.
Vad är d då som får mej att sätt mej här nu?
Jo, ja är sjuk....lr typ iaf. Ont i huvudet o halsen, känner mej helt enkelt sjuk.
Ska jobba sen så hela förmiddagen ska ja samla energi o käka alvedon.

I söndags gjorde ja tävlingsdebut för säsongen=D
D va superkul att träffa lite orienteringskompisar igen!!!