Mer packning, städning och tvättning

Jag sitter och kollar på ett program ifrån Sydney. Naw! Tror att jag alltid kommer längta tillbaka lite till Sydneytiden. Min rygg mår inte så bra, vet inte vad jag har gjort...Inget annorlunda mot vad jag brukar.
Nu är stora resväskan packad och mitt sovrum ser väldigt tomt ut! Paul frågade idag om jag kan jobba hela nästa vecka så det gör jag. Så det blir att leva i resväskan ett tag.

Igår fölade Cabaca(jag tror hon har det största huvud som jag har sett på en häst), hon blev dålig och veterinären trodde att fölet sparkat sönder ngt inuti henne. Hon blev värre under natten så hon avlivades,, vilket ledde till att vi idag fick hit en märr som fostermamma åt lilla fölet.

Sovdags nu!

Nedräkning, regn och lite packning

Nu är det på tiden med en liten uppdatering. Nedräkningen har börjat!!! Nya tjejen kommer på måndag, och då är det bara några dagar kvar innan jag tar mitt pick och pack och drar. Jag har börjat att plocka ihop grejerna lite grann. Längtar verkligen till att träffa Andrew varje dag men lämna gården kommer vara lite sorligt även fast jag känner att jag är nöjd här nu. Mest kommer jag sakna Kitty:)  Just nu sitter hoppar han runt i soffan och jagar något som jag inte kan se. haha:)



I helgen var vi på bio. Jag valde film så Andrew fick välja popcorn så det blev "the Joneses" och sockrade popcorn. Söndag eftermiddag var det superbra väder så det blev en tur till Lurgan Park för en promenad.




Chillaxing, bananpizza och skvaller

Då vart det snart dags att ta flyget över till Dublin igen. Mycket kort visit men skönt att komma hem en sväng.
Jag var hemma vid halv elva i tordagskväll och vaknade igår morses med dunderont i magen! Så typiskt. Tillbringade hela förmiddagen i sängen, med lite bättre och följde med systrarna till stallet.
Så på kvällen åt jag pizza! Ja bananpizza! yum yum:P Amanda och jag kollade på "sommaren med Göran", minst sagt lustig!
Idag har jag lunchat med Marika i fkp. Skvaller!!! Helt knäppt att det var 3månader sen vi sågs sist.
Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt och packa.


Besök ifrån Sverige, "snöstorm" och föl nr.1

Jag har haft fullt upp på sistone!
Mamma, pappa och Amanda var här sön-tors, var väldigt roligt att se dem:) Men snacka om fullt hus här i mobilen, haha. Mamma och pappa bodde på ett Bed & breakfast närheten och Amanda bodde hos mig.
Trist bara att vädret var så sjukt dåligt! Det verkligen ösregnade hela måndag och tisdag, tisdagnatt var det "snöstorm" (trodde att mobilen skulle lyfta eller gå av på mitten!) och onsdag var det regn/snö/sol. Ja precis så som det kan vara här.
Det blev inte så jättemkt turistgrejer pga vädret...vi åkte ut med kusten från Warrenpoint-Bangor men var bara ur bilen en gång och dt för att äta lunch. När de åkte i torsdags var det strålande sol, så typiskt. Det var iallafall inget jobbigt hej då för jag ska på en snabb sverigevisit tors-sön!


I morses vid halv fyra kom första fölet. Jättesött!