slaskslaskslask

imorses hade typ varit bättre att ta på sig skrillorna när man gick till bussen, d va verkligen spegelblank is över hela vägen! Så regnade det å ja blev blöt och på dåligt humör. Detta ändrade sig iofs kanske så fort eftersom första lektionen var religon med Lasse.
Vi hade ett väldigt givande och skrattigt projektmöte, vi planerade massor av skoj inför lördagen=P sen kom orangeatanten och tänkte skälla på oss så då smet vi fort som bara den! Vi är inte så populära hos henne....
Så kom Fredrik o vi gick hem till han å kolla på lite film =) innan ja for iväg till Skövde och tränade.

Nu behöver jag verkligen sova innan jag får ännu mer ångest för fysikprovet imorgon=/

Sweet dreams!


Ållefestare Barnprogram

igår var det sådär rörigt som det alltid lyckas bli precis innan Ålle.  På förmiddagen var jag riktigt orolig hur allt skulle funka, vi snurrade runt i stan och köpte stuff som vi behövde. När Marika slutat kom hon hem till mej och vi satte igång. Vi börjar bli riktigt grymma på det här att sy! V staljade oss och ja lovar vi blev riktigtriktigt heta=P jo, det var ju tema Barnprogram så vi var Kling(an) & Klang(an).

Klingan&klangan


Det bar iväg till Jenny på förfest där vi gladerligen stötte på några mysiga klasskompisar! Vi var typ först där och det är väldigt ovanligt för att vara vi!! Förfesten blev jätteskojsig med ölspelet, valsdans, galet dansande. Helt plötsligt var det massor av människor där, och klockan var dags för att gå.

149394-14 Hokie-talkie  alex & oskar Baldejtarna


Ålle var sådär kalaskul som det brukar=D

Floby tur&retur på hålet

Franskabokrecentionen är klar och det är dags för lite kvalitetstid med min blogg.
Idag har jag egentligen inte gjort något vettigt alls, men ja antar att man ska ha sådana dagar med.
Jag o Marika skippade(!) tomtegröten i skolan idag, även fast det är enligt mej den absolut godaste skolmat som finns! Men det blev mat på hotellet istället för att sedan åka hem till Marika för att släppa ut hennes pållar. Så blev vi helt enkelt lite sena till religon-temadagen....Jag kan ju inte precis påstå att vi hade missat ngt wiiehie-kul, så vi kortade av dagen lite....
Nu har vi äntligen bestämt ordentligt va vi ska klä ut oss till imorrn=)
Det kommer bli jättenajs, det lovar ja=P

Massor av fluffig snö!

Idag var jag och Marika på Flobyskolan och testade lite uppgifter i våran bilvande mattebok. Barnen var jätteduktiga och de tyckte att det va roligt. D är ju alltid bra betyg för oss =) Sen kanske d berodde på att vi bjöd på utsökta chokladmuffins som vi bakat...
Så har jag alltid tyckt att d verkar så kul att vara mellanstadielärare, så ja fick lite återfall! Barnen är så söta och lite halvkaxiga.
Så snöade sådär stora fina flingor förut, jättemkt!!! Då blev ja glad=D
Snart blir det åka skidor!!!


snöööö

Nu kommer det ju faktiskt lite snö!
Men man ska inte säga hej förrän man har kommit över bäcken heter det ju, så jag ska inte jubla än. Förmodligen försvinner den inom den snarast framtiden.
Gårdagskvällen spenderade jag hos Marika. Tidigare på dagen så var vi på PA:s och handlade ingredienser som vi tänkte tjoffa ihop till en superb kyckligengryta. Då vi var klara var det gägg både högt och lågt i köket men så blev ju maten kalasgod också! Till efterrätt blev det såklart fruktsallad, fruktomaner som vi är =P
Vi tänkte se en baseball film precis innan vi skulle sova, när vi gjort oss iordning så uppmanade vi varandra, "nu somnar vi inte då".  Jag tror inte ens att jag såg fem minuter på filmen! Snacka om att somna som en stock.

Nu är ja jätteseeeeeg och jag måste skriva på min specialidrottsinlämning om doping. Usch vad jag inte har lust med det! Jag får helt enkelt rycka upp mej lite.... Ikväll ska vi ha lite reunion med "the gang", men Gurra åker till Gent idag så han kan inte vara med=( Så det blir Frey & Anna, Tinis & Jens, Krisse & Tommy, Adam och förmodligen kommer Puffen en sväng också. Vi ska käka pizza och mysa lite här =)

Nu finns det ingen återvändo utan det är dopingarbetet som gäller....

slappt idag med =)

imorses hade jag lite sovmorgon, sådär en och en halv timme...men ändå! Jag fick skjuts med tinisen in till stan, på väg in ringer Marika och säger att alla våra lektioner är inställda p.g.a sjuka lärare. Så vid skolan hoppade jag bara över till en annan bil, Marika och hennes pappa var så jättesnälla och skjutsade hem mej!
Så dagen har blivit ganska mkt plugga kemi, men nu orkar jag inte mer!

Nu ska jag ladda för Harriträningen med lite smörgås.


så skönt!

Idag har jag varit ledig.^^


verkligen fångad av en stormvind

Det har ju inte blåst lite idag precis!
Sen någon månad tillbaka var det bestämt att jag och pappa skulle hålla i Giffarnas långdistansträning idag, här i Broddetorp. Då ja satt och tittade ut genom fönstret och åt frukost var ja vääääldigt tveksam om det skulle komma några. Att poängtera är att förra gången vi skulle ha träningen så fick vi ställa in p.g.a av snöstorm. Så med dåliga odds höll vi ändå tummarna på att det skulle dyka upp träningssugna, även fast det öste ner regn och blåste som tusan. Men det kom många och helt plötsligt slutade det att regna, så vi gav oss iväg. Jag kan erkänna att ja tyckte d var ganska så läskigt, och kanske inte så jättesmart egentligen...Första hälften gick jättebra då vi hade med vind och sprang i skogen, men sista tre km så var det, ja va ska man säga, skitjobbigt! Helt plötsligt kom det en vindpust och jag nästan åkte baklänges istället för att komma frammåt. Men tillslut  efter 70 minuter och 12km så var dagens träningspass över =)

När ja kom hem så var ja ju ganska så hunrig och d är faktiskt inte så konstigt. Mamma stod vid spisen och grejsade med maten, sen gick strömmen. Jag höll på att gå under!! Tillslut tog vi fram stormköket för att kunnan koka potatis och göra sås =).

Igår kväll var det spelkväll hos Nona. Vi var tio tjejer som träffades och käkade snacks och spelade spel. Jag som har mitt barnsinne kvar och vinnarinstinkt verkligen ääääääälskar att spela spel, så jag var i himmelriket=) Först värmde jag, Marika och Anna B upp med A-Ö (tror jag att det hette) jättekul spel! när de andra hade hittat fram, d hade bara kört lite fel! hahaha, så fortsatte vi med "med andra ord". Jag, Lovisa och Sandra började väldigt starkt och tog stor ledningn, men sen någon gång på mitten hände det ngt.....=P Efter det blev det "Pictonary" d gick väl inte så bra d heller....
Sen körde vi "Maffian" ganska så länge, hahaha d va kul!


första dagen i skolan och jag är helt slut!

Igår tillbringade jag kvällen hos Marika. Vi hade sista-kvällen-på-jullovet-mys =)
Hon hämtade mej i Floby och vi hyrde film, nu har vi kommit in i komediträsket! Det blev filmen
"She's the man". Väl hemma hos Marika käkade vi för ovanlighetens skull tacos, mumma! Så tänkte vi va lite smarta och började kolla på filmen ganska tidigt, den var kanon! Sen började tjattret om Australien, studenten och allt möjligt, och klockan bara rullade på.
I julklapp fick Marika en fitnessboll så vi var tvungna att testa lite övningar.......eller rättare sagt jag fick åla runt där på golvet och försöka göra som Marika sa. Vilket var lättare sagt än gjort eftersom hon skratta som en tok och läste felstavad engelska. Då träningspasset var över var det dags att sova.
Efter inte ens fyra timmars sömn, ringde den hemska väckarklockan och d var bara på't igen!
Som tur var så bestod skoldagen bara av två labbar och jag blev hämtad av Olivia vid elva-tiden.
Väl hemma tog jag en jätteskön tupplur och sen for jag och mamma till Skara för att testa balklänning. Efter torsdagens besvikelse då det kändes som jag aldrig skulle hitta någon som jag tyckte va fin och satt fin osv, så gick det riktigt bra faktiskt=) Jag tror att jag har bestämt mig vilken jag vill ha, tog lite kort med mobilen som ja ska visa för min baldejt Jonne imorgon! Så börjar övertalningsförsöken också, hehe, jag vill sååå gärna att han ska ha väst och smoking,

Lite sovmorgon imorgon blir skönt :-)

lovet närmar sig sitt slut

Usch, nu är det bara en kväll, en natt, en dag, och ytterligare en kväll och natt innan det vanliga kneget börjar igen. Lovet har varit sköööönt. Egentligen har det inte hänt så mkt, men jag har verkligen haft lov. Vilket visserligen betyder att när skolan drar igång så har jag rätt mkt som måste göras, men det är ett senare problem...fast senare börjar närma sig nu!
Det här är nog första jullovet på väääldigt länge som det inte ens har kommit några små snöflingor, värmen är ju nästan tryckande så det är ingen is på sjön heller. Liksom idag när jag sprang så hade jag varken mössa eller vantar och var tokvarm ändå! 
Börjar blir lite smått orolig för hur det ska gå med min Tjejvasa. Även fast det inte är sådär jättelångt att åka så måste jag faktiskt träna lite skidor innan. Så NU måste det bli kallt och snö!

Gårdagskvällen var jätteskojig!
Jag och Olivia jobbadel på en bekants 50-års fest. Det var buffé så vi fixade så allt såg bra ut och fyllde på när det var slut. Sen blev det ju en hel del disk å så med. Vilken fest det var! Det var 97 gäster och livemusik med dans. Jag kände nog varenda en som var där så det var riktigt kul att prata med alla.


Servering


Nyår

Så helt plötsligt är det nytt år igen. Ett år då det kommer hända massor. Dels är det ju massor kul nu sista terminen innan studenten och sen i höst åker jag och Marika till Australien. Det är helt sjukt!

Nåja, nyårsafton var mysig, kaosartad och jättejätteskoj!!!
Kvällen började hos Ida där vi var några tjejer och åt den underbara mat som Ida, Donika, Lotte och Klara lagat. Mysigt hade vi då vi åt och drack vin och pratade. Efter lite raket skjutande for vi in till city. Till Calle, där var det lite sådär så några av oss drog vidare. Fast det var rätt dött överallt så för mej och Marika slutade det med att fira tolvslaget i en gatukorsning tillsammans med några tvåor. Fast det var trevligt, sen gick vi tillbaka till Calle. Där hade festen kommit igång mycket mer så d var skojsigt!!!
Innan vi for hem till Broddetorp gick vi med hem till Fredrik en sväng.
Det är guld värt att ha en så underbart snäll syster som Olivia som hämtade oss i stan kvart över fyra.

Göta Kanal 2 är helskön!!!




Nyårsmiddag       Skål    LäppstiftPuss   Taxikort     Lovisa skjuter raket