18 Oktober 2009

Veckan har rullat pa som vanligt. Jobbar pa dagarna och nagra kvallar i veckan hanger jag pa gymmet. I torsdags tog jag bilen till Portadown for lite shopping med Martina. Det blev nagra inkop. Martina hade lite svensk-feeling och testade en gul-bla klanning och sen hittade vi en troja som det stod ABBA pa! haha! Igar var det en lugn kvall med x-factor. Ni borde nastan kolla in John och Edward pa youtube eller natt. Helt knappa. De sjunger inget vidare men igar gjorde de "oops I did it again" och hade pa sig roda lack kostymer. Jo, i natt kommer den nya tjejen som ska jobba med mig. Lite spannande!!!

Life in Scarva

Dagarna rullar pa har i Scarva. Hur lange har jag egentligen varit har nu? 6veckor pa tisdag, helt galet!
det har annu inte kommit ngn annan tjej sa det ar jag och Kitty som hanger i "the mobile" ("mobilen" pa svenska, alltsa mitt hem).

Jag trivs fortfarande jattebra! Vi gor ju ungefar det samma varenda dag men anda sa ar ingen dag den andra lik!
Vi b;rjar ju alltid med mockning, jag har borjat fa upp farten ordentligt pa det med nu! Efter frukost och resten av dagen kan det handa vad som helst! En bra dag, da vi far mkt gjort ar vi pa garden hela tiden. Jag brukar rida Louises hast Lulu flera ganger i veckan, Bruno ibland men annars ar det mest longering och loshoppning. Sa far jag springa och hoja hinder nar Paul hoppar.
Huset borjar ta form sa det har varit en hel del med det. Jag har varit med och kollat pa eldstad, golv, olika kaminer osv...De brukar skamta om att jag kommer kunna allt om husbygge sen!

Vi har varit ivag med Lenny pa tavling nagra ganger. Jag sager bara det att jag skulle ALRDIG kora lastbil pa de har vagarna! Vi tar upp precis hela vagen, Paul kor ratt fort och jag ar skitradd hela tiden! Det ar skillnad nar jag ar ute pa vagarna med bilen, det gar inte fort da! Haromdagen hade jag typ sex bilar efter mig nar jag, antligen enligt dem, svangde in pa uppfarten.haha!

Helgerna har varit valdigt lugna.
Det vildaste jag gjort var tva helger sedan da jag var i Portadown hos Martina och Kyle. Martina jobbade visserligen pa baren men jag hangde med Kyle, hans bror och en kompis. Framat tolvtiden tog vi taxi in till Martinas jobb och var dar tills hon slutade.

Igar var jag med Louise och hennes kompis (som jag bara vet typ vad hon heter) pa en tavling.
Jag hade aldrig hort talas om Working Hunting innan jag kom hit sa det var kul att se hur det gick till!
Sen pa kvallen var Paul ivag sa da hamtade jag och Louise Kinamat och kollade pa X-factor!

Nu holl jag pa att glomma det mest dramatiskt som hant! En lordagmorgon rakade jag nog overraska Ben (hunden) sa nar jag gick forbi honom hogg han mig i handen! Ena tanden gick rakt in i det vanstra langfingret sa det blev att aka till doktorn. Val dar kollade en ung doktor pa det och sa att vi bedovar och syr ett par stygn. Okej tankte jag. Bedovningen gjorde skitont! Sa tog den nog inte ordentligt for jag kan kunde kanna nar han sydde, och det var inte skont! Jag fick en spruta och sen skulle de bandagera. Men det tog inte 5 minuter innan doktorn var tillbaka och sa att han skulle ta ut stygenen for det var sa nara en led. Herregud! Sa istallet sa tejpade de och jag fick en skena sa att jag inte kunde borja pa fingret! Lite opraktiskt, men det gick faktiskt rida med det! haha!

Hoppas att ni orkade lasa det har. Det ar anda en kort version!