Something's missing

Förra veckan var mamma och pappa här en sväng. De kom hit på onsdaskvällen/natten, torsdagen bestod av shopping! Vi kollade runt i Portadown lite fort eftersom jag skulle till frissan sedan bar det av till Belfast. Jag hittade två linnen, en stickad cardigan och en fin blommig väska:) Vi passade även på att ta en tur till Ikea när vi ändå var ute och åkte.
På fredagen tog vi oss upp till the north coast för att kolla på Carrick-a-rede rope bridge alltså en hängbro. Jag ville faktiskt gå över bron men ingan annan ville så jag avstod. Efter en välbehövlig varm choklad och scone åkte vi vidare till Giant Causeway. Jag och Andrew var ju där med Sten och Lena i oktober men jag tyckte fortfarande att det är bra ballt.
Vi hann precis komma in i bilen sen kom regnet!
På lördagen var det dags för dem att åka hem igen, vi avlade ett besök hos Paul innan det var dags för dem att ta bussen mot flygplatsen.
















Här ska det firas!

Efter två års väntan var det igår äntligen dags för Andrew att vittna i domstolen mot snubben som knivhögg honom. Vid halv 9 var vi där och fick information om vad som skulle hände och Andrew kunde börja förbereda sig. Han fick prata med polisen som hade hand om hans fall och sin advokat. Juryn blev vald innan 11 någongång och rättegången fick starttid halv 2.
Fram tills dess förhandlade de två sidornas advokaterna med varandra för att komma överens om något innan rättegången. Andrews sida ville inte ge sig för ett mildare brott så vid halv två var det dags att gå in i domstolen. Usch vad vi alla var nervösa, jag kan inte föreställa mig hur nervös Andrew måste varit!
När vi satt oss ner berättar polismannen för Andrew att snubben tillslut nu i sista minuten bestämt sig för att erkänna sig skyldig. Så det blev en väldigt kort rättegång och vi kunde inte vart lyckligare!
Jag tror att brottet blev steget under "försök till mord", vilket straff han får blir bestämt i slutet av månaden.

Ja det var dagen i korta drag.

Ikväll ska vi ut och fira! Det blir Joe Macs, karaoke kväll.