helg

Helgen har verkligen bara susat förbi, med sin topp i fredags!
Jag o Marika hade bestämt oss för att vara Oljeshejkar på Ålle då det var Tema Mångkulturell. Inte så jättekrångligt tänkte vi, men väldigt roligt! Så när jag tog tåget till Floby hade jag med mej ett par lakan, solglasögon, kedjor och skor (egentligen hade vi tänkt Flipflops men väderleken tillät inte det). Efter att snurrat på oss lakanen, målat lite mustach och staljat till oss, tog vi tåget tillbaka till Falköping. Alla männiksor kollade jättemycket på oss o det var bara liiite pinsamt! När vi kom in till stan säger Marika "vågar vi verkligen gå till Ludde i de här kläderna?"  hehe nääää, så det fick bli en taxi.
Hos Ludde var det grabb-klassförfest, men vi blev inte utslängda=P det blev som vanligt allsång med " I natt jag drömde", efter någon timme gick vi vidare till Jenny & Fille. Sen kom Camilla o vi åkte vidare till Emma en sväng, fast det blev bara säga hej o sen till Ålle. Det tog en stund för oss att komma till Ålle, eftersom vi var tvungna att åka o leta reda på Marikas jacka som hon slarvat bort =P.
Inne på Ålle kändes det som det var ganska mycket folk, o vi hade superkul som vanligt!
Marika o jag vann bästa utklädnad!!!

get thism?ngkulturellshejk



städarhelg

Efter jobbet i fredags tog jag o Marika tåget till gbg för att sedan ta 9:an till stället där man har rödlökar(!) som dekoration i blomsterarrangemang, för det är där Marikas kusin Kalle bor. Det var nämligen dags för lite städning igen. Vi högg in i maten vi hade med oss, grillad kyckling, sallad o baugette, samtidigt som vi kollade på Så ska det låta. Till dessert blev det fruktbricka, med ananas, passionsfrukt och physalis. Så spelade vi från A-Ö, det var superduper kul!!! men Marika behöver öva lite på kroppens muskler...eller så är det bara jag som har missat att vi har knämuskeln =P hahaha
Städningen på lördagen flöt på mycket bättre än förra gången. Så åkte vi till stan o köpte lite ljus o tvål m.m så att det skulle bli lite mysigt.


fruktfatmatA-Ö

Sportaktivitet 1

Långfärdskridskor med Marika på Hornborgasjön.

Det här med skridskor på sjön är något speciellt, vilket alltid ska börja med en hel procedcdur här hemma.
- Först springer jag runt och försöker hitta kängor, "skrillorna", isdobbar, stavar o allt va det är
- den väldigt viktiga matsäcken ska fixas, den här gången blev det nybonsoppa, baugette o yoghurt =)
- bylta på så mkt kläder man kan hitta, för på sjön är det kallt!

Väl nere vid sjön kommer det väldigt roliga att få fast de så kallade skridskorna på kängorna utan att  ramla(!) Efter att jag hjälpt Marika med stavarna bar det iväg ut på de stora vidderna. Det var lite snö på isen men under den var verkligen spegelblank is. Helt underbart! Marika var jätteduktig för att va första-gången-långfärdsskridskor-åkare, hon ramlade bara två gånger=)
När vi åkte en stund var det dags för matpaus, så vi satte oss på isen o picknickade =D

Vi kom hem hela och torra, så det var en riktig lyckad tur!!!

10 underbara dagar framför mig

Vad skönt det känns att ha en vecka framför sig med bara lov. Med tanke på namnet så ett lov fyllt med sportiga aktiviteter. Jag tror inte att skillnaden för mej blir sådär jättestor, jag är ju ganska sportiga ändå tycker ja =P Jag tänkter iaf snurra på mej grillorna o ta en sväng på sjön, det hör till när det är vinter o lov. Jag hade tänkt att försöka hålla mej uppe på isen iår! 
Idag på mattelektionen när hela klassen satt och var allmänt glada för att lovet var väldigt nära, säger får kära mattelärare:
 - Om ni får tid på lovet så är det ett ypperligt tillfälle att räkna matte, för vi har ju faktiskt ett prov som står o knackar på dörren.(v10)
Jag menar hallå!

Dagens dilemma:
Gå på souled out konserten imorgon eller inte?
Just nu känner ja mej jättetrött o seg, så det känns inte som ja kommer orka ngt imorrn heller. Ludde har tjatat typ hela veckan och igår o idag verkligen trakasserat mej. Jag har typ bestämt mej för att gå. Så blir Luddeludd glad också=)


händelserika dagar

Jag börjar helt enkelt från början.

Lördag:
kl10.10 infann vi (jag, Elli och Andreas) oss hos Marika på Stenbacken. Vi arbetade med vår projektarbetsredovisning. Tidsoptimister som vi är blev det lite stressig som vanligt, men vi hann, Andreas var på jobbigt typ 2min innan han började. Vi hade riktigt kul och det kommer bli kanonbra!!!

Söndag:
Jag kunde ju glömma den slapp sköna söndag som jag hade sett fram emot. Vi åtta ringde väckarklockan och hela famlijen hoppade in i blien med mej vid ratten mot Lysekil det bar. Vi stannade till på Torp i Uddevalla o käkade såndär underbart god Pan Pizza-buffé. Eftersom E6:an har rasat fick vi åka färjan och ja blev lite orolig när alla stora monsterlångtradare åkte på den stackars lilla båten, men det gick ju bra. Kändes väldigt konstigt att va i Lysekilsområdet såhär på vintern..Orsaken till att vi va där och irrade var att vi skulle kolla på en ponny. Hon var jättesöt och snäll.


Måndag:

Började med en joggingtur direkt på morgonen. Det var riktigt tur annars hade ja aldrig vaknat. Fick tillbaka fysikprovet o det hade gott ganska bra faktiskt=) Efter skolan var det PA:s som gällde, en tjej som heter Anki försökte lära mej kassan. Först var det verkligen massor att tänka på men sen i slutet tycker jag att det gick riktigt bra faktiskt=) Sanna jobbade också så när vi hade slutat åkte vi till Camilla som hade lite tjej-taco-kväll. Det var jättetrevligt den lilla stund som jag var där.

Idag har min söta Flippan fått komma till de evigt gröna ängarna. Usch vad hemskt det är! 
Hon har i allafall inte ont längre, men det är inte direkt det första man tänker på.


 flippan ögaflippan 3flippanFlippan2