Midsommar

De senaste två dagarna har ja verkligen tagit det lugnt o vilat upp mej efter det vilda festandet under midsommar....
Skämt o sido så var mitt midsommarfirande inte speciellt hårt. Både jag o Marika tillbringade hela dagen på Pa:s, vilket fick till följd att vi sista timmarna i ren trötthet bara flummade ur. Det totalbrast när Marika hade sönder en dörr som jag sedan fick försöka laga(!) hahaha
Efter jobbet skyndade jag mej till Puffen. När jag kom var det uppdukat lång bord o vi fick riktig midsommarmat:
färsk potatis, gräddfil, köttbullar iofs var sillen utbytt mot lax. Riktigt gott var det!
Jag kände inte alls alla som var där men det var trevligt folk. Höjdpunkten på kvällen måste ändå varit när vi sprang ut i trädgården o dansade runt flaggstången. Kvällen blev ganska ung för mej eftersom jag skulle infinna mig på PA:s 07.45 på midsommardagen.
image78image79

18181818181818181818181818181818181818!!!

Tidigt i morses blev jag väckt av skönsång (?) à la Hoffman Choir. Jag kan inte nu minnas exakt vilken låt det var, jag skulle chansa på "Jag må hon leva". Det var finfina presenter jag fick men dock ingen tårta utan jag sov vidare en stund till istället.
Förmiddagen bestod av att baka tårta o få andra sprutan av TBE vaccinet, sen bar det iväg till Skövde för TEORIPROV! Det gick alldels kalasbra =D
Vid femtiden kom Marika o grattade mig, o jag bjöd på min hemmabakta jordgubbstårta. Lite senare plingade det på dörren igen o utanför låg en present, ett Walkie-talkie set. Med lappen " Så att du o Marika inte tappar bort varandra" /Andreas, Alec, Jeppe, Oscar & Ola. De är så söta! Min tårta tog slut på nafs o vi planerade Danmarks semester=P
När grabbarna o Marika lämnat Hov brummade Tinis in på gårdsplan=)

Det är så skönt att äntligen va 18. Jag har verkligen längtat!!!
I sommar blir d mycket partaj =P


Studentfirande * 7

Det var en hård dag igår. Vid 12.00 packade jag o Tinis in oss i Fiaten tillsammans med blommor o diverse andra grejer för att bege oss till Skara. Kl.12.30 sprang Krisse o Annie ut.

image70

Efter att ha önskat dem lycka till så drog vi vidare till Skövde o Kavelbrogymnasiet där Adam sprang ut kl.13.45. Vi hann dit alldeles perfekt i tid! Det fick endast bli en väldig snabb visit för att sedan ta oss upp till Västerhöjdgymnasiet, där Anna o Frey sprang ut kl.14.00. Anna hittade vi nästan direkt medan för att komma till Frey var vi tvungna att korsa HELA folkmassan. Den enda som vi tyvärr inte hann med va Gurra som sprang ut med volvogymnasiet kl.13.00. Av en ren slump stöter vi på honom i folkhavet utanför västerhöjd då vi letade efter Frey, så d va jättebra! 

image73image75
image72image74


Framåt kvällningen åkte jag, Olivia o pappa till familjen Kardell i Skövde för att fira Martin som tagit studenten. Det blev ett långt kalas men jag hade jättekul!!! Det blev bestämt att ja, Olivia, Martin o Johan ska ut o festa tillsammans i sommar =)
Vid nio-tiden skulle Martin iväg igen så jag o Olivia skjutsade honom. Vilken färd!
Martin tjatade i ett o höll på att glömma av att säga vart vi skulle hämta Henrik (som tur va stannade vi ändå för att Olivia o ja skulle byta skor), när vi väl hade hämtat Henrik o åkt iväg får vi vända för han har glömt sin biljett! haha
  image76image77

Min fantastiska STUDENTDAG!

Snart är det en hel veckan sedan jag upplevde den absolut bästa dagen i mitt liv.
Min STUDENTDAG!

Cirkusen började redan kl.05.00, med att jag gjorde mej i ordning o få med ALLA grejer (d va hur mkt som helst).
Kl. 07.00 startade Champangefrullen hos Ola, vi gav varandra blommor, drack champange o skrev i mössorna. Mösskrivandet blev i d närmast kaosartat men på ngt otroligt sätt lyckades jag att få alla namnen i min =)

image47image48 












Det bar av till skolan, väl där försökte jag o Marika att leta reda på alla tjejekompisar som vi skull hänga blommor på. Sedan blev det klassfotografering o avtåg mot Odenhallen. Vårt intåg i Odenhallen blev så himla bra med våra heliumballonger o konfettiregn! Efter två timmar med jättebra musik, mösspåtagning, ett kul tal av rektorn o
stipendiumutdelning sjöng vi Den blomstertid nu kommer o sen var det dags att springa ut!   

image49image50











Nu började det bli riktigt varmt ute o min familj var framme o hällde i mej vatten. Tillbaka i skolan fick vi hamburgare o klass NV3e samlades för sista gången i ett klassrum, A506. Vår mentor Eva höll ett litet tal o tackade oss, sen tackade vi Eva o hon fick en väldigt fin vas med texten NVe 2004-2007.
Sen var det dags för kortegen!
Vi hade en Bond-vagn med Visman o vår Ållympadpokal längst fram. Eva fick på sig en blå tajt kort klänning o hennes man såg faktiskt ut som en Bond. Hela vägen ner mot torget skrek vi som in i tusan. Jag o Marika klarade oss väldigt länge ifrån att dra vagnen, men tillslut kom de andra på oss. Då sätter de mig o marika att dra på samma sida medan två starka killar drar på andra sida, vilket får till följd att vi nästan kraschar in i en parkerad bil....

image51image52












Väl framme på torget var jag hur varm som helst! Som tur var fick jag stå i skuggan där vid Kappahl.
Tack så mycket alla som kom o gratulerade mig!!!
När nacken nästan gått av o magen var alldeles blöt av svett var det dags att hoppa upp på traktorvagnen. Skumpan korkades upp igen o Peps Perssons Oh boy dunkade i högtalarna.

image54image53
När vi hade hoppat färdigt på flaket, väntade släkten. Jag o kusinen Jonas i TE3 firades tillsammans i Kvarnen. Jag kastade mig över maten direkt för jag var hur hungrig som helst! Efter maten var det presentöppning o sedan lite tårta innan jag skyndade mig hem för att duscha.

image55image56
Studentkvällen började hos Jonne.
Jag kom dit vid åtta-tiden då var redan ganska många där plus Jonnes släkt. Det var en riktigt mysig förfest med trubadur. Det kändes ganska hemskt o några tårar kom allt. Vi hade riktigt roligt.
Jag njöt av sista kvällen med min UNDERBARA klasskompiar. Ni har verkligen förgyllt mitt liv de här tre åren.
Jag kommer sakna er så himla mycket!!!

image57image60
image59image58
image61image62


Studentgrillfest, Klassgrillfest, Sommarlandssprinten, FKIK-Umeå, ÅlleCamp

En tokrolig helg!!!!

Fredag - Studentgrillfest i Plantis. En kalaskul förfest hos Alec med pyramiden, limbo, strögande o tatueringar.

Lördag - Var en sväng i Skövde för att fixa studentpresenter. På kvällen var det klassgrillfest hos Jessica. Vi kollade på Sverige-Danmark matchen. D var en riktigt trevlig kväll!

Söndag - Sommarlandssprinten D18-Extravaganza. Det var extremt snurrigt men jättekul! När ja kom hem var det bara att skynda iväg in till stan för att kolla på FKIK-Umeå. Kvällen tillbringades vid skolan, där det var camping o grill. Det var hur mysigt som helst! Vi typ 14 tält o massor av folk som umgicks o sjöng.

Ikväll är d Togaparty!
Studentgrillfest
image63

Grillfest hos Jessica
image64

ÅlleCamp
image65

beachvolley & sista lektionen

Efter skolan igår samlades NV3e för att utamana lärarna på beachvolley. Endast två dök upp. Mårten var en av dem, o den här gången, för att undvika skador, satte vi Marika i samma lag som honom. Det blev en tuffen match men mitt lag tog ändå en lätt seger. En timme försent kom även Sam. När vi spelat i två timmar startade vi grillen. Sen tillbringa vi en tid på skolgården med mat, musik o chill. Sen blev d lite strög o Luddes lägenhet o donken med McFlurry Cornetto.

image66image67


Idag var sista riktiga skoldagen. Jag har haft min SISTA lektion, d är verkligen heelt sjukt. O då menar ja verkligen verkligen superduper sjukt. Tiden har gått så himla fort.

Ikväll blir d Studenfest =D