Stort liv

Det är sommar! Senaste dagarna har enbart tillbringats i solstolen med Lasse i öronen och en bok i handen alternativt guppande på en madrass i poolen. Bäst liksom!
Annat mot idag då jag och Marika har städat logen inför kräftskivan, vilket betyder att jag legat på alla fyra och skrubbat trägolv, bänkar, bord m.m.
I början gick det liksom bra men sen kom fasen då man bara vill kunna knäppa med fingrarna och vips är det klart. Vi stod emot och fint blev det.
Festen kommer att bli ball!



Måndax var skoj. Förkrök à la varm sommarkväll med kubb hos Carro.

  

Träffade Sabina som var och hälsade på i Lidköping. Snart åker hon tillbaka ner till aussi och Morgan. Jag är såå avundsjuk!

Jobb imorgon.

Solen i ögonen


Tillbaka efter en lovely week in Sälen. 
Regn. Sol. Fin terräng. Bad. Chill med kompisar. Skoskav. 10min-bommar. Remmar. Fest.
Vad mer kan jag begära? Lite piggare ben kanske? jo det skulle ju varit trevligt men whatever det har ju varit helt tokroligt ändå!

   
 

Aldrig riktigt slut

Redan fredag och mardrömsveckan tillhör snart det förflutna. Hetl otroligt bra har det gått. Kan det vara så att jag har Bundaberg och krälandet i tomatodlingen att tacka för detta? Något är det helt klart iallafall för så trött som jag var på pas förra sommaren.
Jag har nog inte berättat att pärlan har fått en kusin, "the white pearl 2" även känd som plutten/skrutten. Passande nog så är det Marika som kör runt i den. Inte nog med att vi alltid kommer till jobbet i tights och flipflops så kör vi även liknande bilen. Det finns dock en sak som skiljer dem åt,(eller ja rätt många egentligen) men den här grejen är riktigt kul. Gubben som hjälpte Marika att sätta in en nya högtalar och radio märkte en dag att hon glömt att putta in choken. Därför satte han in en stor röd vippande varningshand på instrumentbrädan med texkten STOP. Redan när jag såg den började jag skratta men det blir bättre. När hon sedan drar ut choken och startar bilen så börjar den lysa rött! hahaha! Så kul!!!

Inte långt kvar till o-ringen! Drar direkt när jag slutat imorgon. Värsta ballt blir det!















Skön bild ifrån förra året


Hugger i sten

Två av sex jobbiga dagar avklarade. Mycket jobb och lite sömn. Halsen är typ bra så det har blivit lite träning och ja, det har väl gått sådär.
Söndag: Ruskela-runda med far. JOBBIGT! Min nästan obefintliga vader höll på att sprängas..
Måndag: Slapp jogg på berget. En gubbe springer om och säger "Det går tungt idag!". Vet inte om han syftade på mitt krampaktiga steg eller sig själv...
Tisdag: OL-träning med giffarna. Går fint tills jag lyckas spinga rätt i ett jordgetingbo och få X antal stick på benet!

Marika och jag har äntligen fixat iordning inbjudan och så till kräftskiva! Allt kommer bli kanon!
Och snart är det o-ringen. Jag ska gå in för att bara ha hur kul som helst. Tror inte att det blir så jättesvårt!

jobb imorgon 11-19.30 så det blir gött. Kort dag nästan....

Varning för Ras

Depp. Varför ska det vara så jobbigt för? 
Egentligen har det varit en bra vecka med mycket skoj men stunderna där emellan har varit värre än på länge.
Jag vill vara glad!

Lasse ÄR kung!!!

Precis hemkommen ifrån en helt fantastiskt konsert! Lasse är verkligen bäst! Helt underbart att stå med flera tusen människor och skrika till  "Jag hugger i sten", hoppa till "Solen i ögonen" och snyfta till " Du hade tid". Gud vad bra det var!!!

  
 

Lång dag

Det är verkligen inte kul att jobba 10-21,15. Inte idag iallfall. Förstår inte vad alla har gjort idag, för handlade gjorde ingen!
Skönt att det bara är imorgon också innan jag har lite ledig. Två dagar iallafall! När det är lite att göra hinner jag tänka massor. Oftast kommer jag på grejer jag glömt att göra. Som idag kom jag på att jag inte svarat på antagningen till lärcenter i höst, och den skulle varit inne igår.Oops! Plus att jag skulle faxa till taxback igen för de hade tydligen inte fått alla mina papper. Så när jag kom hem förut började jag yra runt som en borttappad höna och hittade inga papper, men med lite hjälp av min kära mor så trollade vi fram dem. Skönt att ha det fixat.
Allsångs-tisdag idag. Brolle var där! Så jag måste bara kolla in det. För han är bra. Men inte lika bra som Lasse!!!

LASSE ÄR KUNG!!!

Ett liv utan kamera

Precis hemkommen ifrån jobbet. Gick rätt snabbt idag även fast det var lite folk. Marika jobbade med så det var gött. Båda gick till stängning så sen hoppade vi in i en bil och strögade runt lite. Har blivit lite standard typ! Men det är värsta bra så vi kan skvallra av oss. Idag var det till och med folk att titta på eftersom det är Måndaxklubben-dag.
Tidigare idag var jag i Skövde och lämnade in min allra käraste ägodel (kameran). Den ska få ny fin lack! Det betyder dock att jag är kameralös i några veckor, och det är inte kul! Ska försöka fjäska lite för syrran så jag kan låna hennes.
Har också hunnit med att springa idag! Skönt att träna igen, halsen är inte på topp men det struntar jag i nu.
Imorgon blir det jobb hela långa dagen! Hoppas på att det är många roliga som handlar!

Nu är det bara 4dagar kvar till LASSE!!!

Karin och Annie på besök

Vilken helt underbar helg det har varit! Verkligen helt jättebra. I fredags kväll kom Karin, efter att ha kollat läget hemma hos mig tog vi pärlan ut till Marika. Det blev svenskbalkanpizza, massor av skvaller och Skip-Bo. När vi krypit ner för att sova hör jag det klassiska nu-somnar-karin-stönandet tätt följt av en kvävd skrattatack à la Marika. Precis som i Sydney!Lördagen började med frukost på Stenbacken innan vi begav oss in till stan. Karin var jättetaggad för att kolla in världsmetropolen Falköping. Vi sprang på en hel del kändisar, Ludde bland annat:) Efter en latte blev det ett besök på PAs som Karin hör rätt mycket om under Australienvistelsen! Lösgodiset fick mycket väl godkänt! Vi tog en sväng på det ärade ströget och for hem till mig igen. Här blev det barbackaridning och fika innan det var dags att börja fixa sig inför kvällen. Mitt uppe i duschandet ramlade även Annie hit och kvartetten var fullständig! Vi firade reunionen med champagne och jordgubbsdrinkar. Lite försenade kom vi iväg till Dalinarna och Anna B-s 20årsfest. Temat var rock och alla var hur fina som helst! Hade hur trevligt som helst! Var så kul när vi presenterade Karin och Annie för folk så sa alla "Jo, jag känner igen dem ifrån korten". Så ska det vara!
Vi åkte sedan vidare till Plantan. Hur mycket folk som helst där! Sjukskoj! Grabbarna var där och röjde också:)
Såklart blev det kycklingrulle på Valentino innan vi åkte hem.

      
 
Idag har vi varit seega. Jag upplevde något helt jättekonstigt imorses. Alla som känner mig någolunda vet att jag är otroligt morgonpigg. Alla mornar i Sydney var det jag som var uppe först och drog upp de andra tre ur sängen. Så imorses vaknar jag och märkar att Annie inte ligger i sängen, vänder på mig och ser att varken Marika eller Karin är där heller! Helt yrvaken stapplar jag upp och hittar dem i köket. Att jag kommer upp sist ur sängen har ALDRIG någonsin tidigare hänt!!! Tjejerna tyckte att detta var jättekul!

Västervikarna lämnade falbyggden för någon timme sedan. Saknar dem redan!

Nu blir det en sväng till Skövde.

Florence är på väg!

För första gången sen jag kom hem känner jag verkligen att det är helg och det ska bli skönt! Igår när hela stan låg och stekte satt jag inne och jobbade. Verkligen hela dagen också! Tröstade mig med att jag faktiskt skulle sluta 11 idag så då skulle jag hinna ikapp med solandet. Men nu är det molnigt! bah! Och jag är jättetrött för den delen med, så det blir nog en liten tupplur istället. Måste ladda! Florence anländer i eftermiddag, och det ska bli skoj! Dunderskoj till och med!!! Tjoho!


Sol, varmt, härligt!

Varm, skön och aktiv dag. Den började med lite gräsklippning och annat grejs i trädgården. En stund stekande i solen innan jag snörade på cykelskorna. När jag var i Varnhem kom jag på att Tinisen kanske jobbade. Det gjorde hon så jag satte mig i bakstugan och tjötade medan hon bakade bröd. För någon vecka sedan lovade jag Jonne att han skulle få komma hit och testa att rida på mina hästar. Idag var det äntligen dags. Marika som absolut inte ville missa det hela var här också och det gick faktiskt över förväntan! Jag fick mig ett riktigt gott skratt iallafall. Men han var duktig!
 

Kvällen har tillbringats i beachvolleybollgropen och på Donkens uteservering. Sommar liksom!
  

Dagen slutar med SATC och ångest inför 11h-passet imorgon.

Another day

Väntar och väntar. Ska hämta syrran någongång sen och jag är såå trött! Pas var helt okej idag. Blir faktiskt (ja, jonne det stavas med k), mer jobb i veckan. Efter att jag slutat idag åkte jag till Ola där gänget hade varit o grillat. Marika, Jonne och Ola var i ganska så djupa diskussioner angående måndaxklubbenbesöket förra veckan. Vi redde nog ut det mesta iallafall!

 

Fixade upp lite kort på väggarna igår. Fint blev det.
 

Jippi! Nu ringde Manda. Ska pysa iväg och hämta dem nu.

Redan fyra veckor

Imorses var jag på syo-möte för att försöka reda ut mitt liv. Trots att Chalmers fortfarande är ett frågetecken är jag nu anmäld till lärcenter i höst. Det är inte speciellt lockande att ha Svenska B framför sig igen! Men det är bara att bita i det sura äpplet. Sen vet jag ju inte om jag kommer in på läkare ändå...men det är värt ett försök. Tror jag iallafall.
Resten av dagen var allmänt slö. Läste lite. Manda och jag sparkade lite boll i trädgården, då är det sommarfeeling.
Måndag som det är, så var det en del som skulle till Lidköping. Men inte jag. Inte Marika heller för den delen. Vi var och kollade in McDonalds-sekts-förfesten och skjutsade dem till bussen. Efter åkte jag, Jonne och Adam med hem till Marika och kollade film. Rätt segt att köra hem därifrån mitt i natten. Tur att jag hade Sahara Hotnights-cd i bilen. Bästa bilmusiken ever!

Nu är jag trött.