24 Mars

Jag pratade med Karin igår! iiiiih! Vi hade en Skype-dejt :) Senast vi pratade var nog när hon var hemma i Sverige vid jul, alldeles för länge sedan! Men om knappt en månad kommer hon hem och då ska jag och Marika till Västervik på besök! Fast sen pyser hon iväg ut i stora världen igen...bl.a Sydney! Jag är bara så avundsjuk!


Blöt, slaskig, äcklig snö

Där fick jag för att jag sa ordet vår! Usch!

Innebandyn igår var grym! Jag spelade "back" ganska mycket mot vad jag brukar (typ aldrig). Men jag klarade mig bra:P fast ont gjorde det!

Närmaste månades projekt är IF Hagens tävling. Vi "ungdomar" ska vara ansvariga och min lott har fallit på dusch, toa och TC. Det är ganska så mycket att ordna och fixa men det blir skoj!

 

On the road again

Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera! Ska försöka skärpa mig, men det börjar bli vår!!!
En vecka sedan sist och det har egentligen inte hänt sådär supermycket. En snubbe som var inne och handlade idag pratade precis som Lets dance domaren Tony Irving, jag kunde inte låta bli att le lite och tänka "mäen det häer äer inte roomba".

Den här låten är ganska så kul faktiskt!
Vår cowboy till busschaufför som körde Cairns-Alice Springs spelade den flera gånger om dagen.



Ett år sedan ett regningt och SANDIGT campingäventyr på Fraser Island med Team Linköping, igelkotten, Red light district-faanet.
Jag längtar efter att ut och resa, efter äventyr och efter värme. Syd- och centralamerika lockar väldigt mycket! Men vi får se vad som händer med allt som skola m.m.

Fredag den 13e

Jag har klarat mig fint hela dagen, peppar peppar ta i trä!

Marika är hemma igen. Så nu har jag fått höra alla smaskiga detaljer...Hon hade druckit snakebite! Scubar liksom!
Imorgon är det melodifestivalsfinal och jag behöver väl inte säga att jag kommer sitta bänkad. Cindy, Marika, Tinis och jag ska hänga, kanske får vi äntligen till en Tapas-kväll! Marika och jag har ju bara tjatat om det i två år eller något. Haha!

Tillbaka ifrån ett regnigt Göteborg

Ja, det blev ju en tripp till götet i helgen. Adam och jag tog tåget ner igår eftermiddag och hann med lite shopping innan vi tog vagnen ut till Ola. Med en öl i handen fick pojkarna snällt sitta och vänta medan jag bytta kläder och fixade. Snabb var jag faktiskt!
När vi kom till Jonne var hans klasskompis Jens där som visade sig vara kusin med Challe som är kompis med Jonas och Jason. Världen är ju väldigt liten ibland, det har jag ju märkt förr!
Efter ett tag kände vi oss redo för att dra vidare och tog oss in mot city. Bryggeriet var det som gällde! Mycket dans och det var skoj! Till slut var det bara jag och Ola kvar av vårt gäng och vi drog vidare på efterfest.



Så idag träffade jag Calle! Tog samma tåg som han och Nordlöv åkte hem till sthlm. Jag tycker verkligen att de får komma hit och ha en hel helg snart!

En liten rockad

Ändrade planer. Linköping byts mot gbg och tjejerna byts mot grabbarna.
Otroligt nog är Calle i gbg över helgen så det blir lunch med honom på söndag!

I gonna be stronger now

Alla dagisbarn verkligen älskr det här vädret. Massor av vattenpölar! Det blir dock en ganska så lång påklädningsprocedur eftersom det byltas på termosar/overaller och sedan regnkläder utan på detta.
Barnen behöver ofast lite hjälp med detta och igår när jag hjälpte en liten kille säger han "Vad bra du var på att klä på", jaha ja, tänker jag och svarar helt enkelt  " Tack". Då får jag frågan "Var har du lärt dig det?" haha så sött!

Jag trotsade min hosta lite igår och gav mig ut på en joggingtur. Det var så härligt! Sol och faktiskt lite värme, jag struntade till och med i underställströjan(!). Längtar så fruktansvärt efter värmen! Vår, sommar och kunna springa i shorts.

Helgen kommer att spenderas hemma hos Annie i Linköping! Tinis och jag drar dit imorgon bitti. Det ska bli skoj skoj skoj! Hoppas på att Krisse har tid att ta sig dit med så blir det en riktig tjejhelg som det var förr!

3 mars

Ända sedan i söndags har jag gått och funderat på varför det ömmar i pannan. Är det största finnen någonsin som försöker bryta sig igenom? Men som tur är så kom jag på idag att så är inte fallet. Min kära vän Marika tappade sin kamera rak ner på min panna under lördagskvällen. Ja fråga mig inte vad vi gjorde.

Idag har jag gjort alla de där vanliga grejerna så som träna och rida. Ett besök i staden blev det också för att lämna tillbaka lite böcker. Nu är svenskan helt klar för jag har fått bekräftelse på mitt MVG. Gött! 
Så har det funnits lite tid att läsa. Shopaholic-böckerna rekommenderar jag verkligen!
Och det kommer en Shopaholic-film på bio den 20 mars, iiii!



Nu ska jag pysa till Marika och kolla film!


Inte så kärt återseende

Efter två tvättar och hur mycket balsam och inpackning som helst har jag äntligen lyckats reda ut håret efter gårdagens bravader. Ja, det var Hannas 21års/avskedsfest med temat "Möhippa", vi samlade ihop de snyggaste kläderna vi kunde hitta (NOT) till henne medan vi andra var tjuvar. Riktigt lyckad kväll! På terran spelade vår "Sälen-kompis" och han utbrast "Fy fan vad ni ser ut!". Och ja, det gjorde vi faktiskt! Haha! Annars så var det ganska mycket folk ut. Både på ont och gott.

Det blev bara några timmars sömn innan det var dags att stiga upp igen. Klubbtävling var det nämligen idag. Spirit var superduper duktig! Det var skoj!



Trots att jag kraxar som en kråka höll jag i gympan idag. Rösten försvann lite sådär ibland men det gick fint.