God Jul

PUH! What a day! Det började med en tidig start, ett kallt hus och skrubba badkaret eftersom vår egentligen låd-tränade katt hade bestämt sig för att gå på toa där istället.
Jag kom iväg i god tid till bussen så jag hade två alternativ att välja mellan. Efter att ha väntat på bussarna i 30min fick jag ta att beställa en taxi istället, såklart blir taxi sen också. Kl.10, då jag egentligen skulle börja jobbet, steg jag in i taxin.
Väl på jobbet hade vi en mjukstart för att sedan bli helt galet med folk! Det var en lång dag, 10-19 men tiden gick superfort:)

Hoppas ni alla får en riktig bra julafton!

GOD JUL


The big freeze

Stackars stackars alla nordirländare, temperaturen har nämligen varit nere på minus 10 idag. Jag har varit på jobbet och hört x antal gånger att det är så himla kallt ute! haha:) och i fikarummet hörde jag denna konversationen:
- Det är verkligen jättekallt ute, 10 minus!
- Det kan tydligen bli under 20 i natt
- Jaha, kommer vi stänga tidigare ikväll då eller?

Jag kunde inte låta bli att le för mig själv haha! Ja som sagt de är inte riktigt vana vid det här.


Ledig dag

Idag har det varit min lediga dag. Jag har hunnit med en hel del matte, detta avsnittet har varit väldigt lätt faktiskt. Det är bra för jag försöker hinna med så mycket som möjligt innan jul så jag kan ha en liten paus när vi är hemma i Sverige.
Vi flyger över på annandagen och stannar till 2e januari så det blir en vecka:) Jag hoppas verkligen att all snö är kvar när vi kommer. Jag vill åka skidor! Plus att Andrew måste få se riktig snö.
Snön här är borta, det är inte ens minusgrader. Det ska tydligen komma snö igen i helgen får se hur mycket kaos det blir då:)

Jag är ledig imorgon med. Så det blir matte, träning och förmodligen städning. Kanske en liten sväng upp till Rushmere för att kolla lite:)

Nu ska käka en lussebulle:)

Andrew har sitt eget sätt att äta Lussebullar; delade på mitten, rostade med MASSA smör på.




X-factor Final!

Vi sitter och väntar på att årets X-factor final. I år står det mellan det ursöta pojkbandet One Direction, Rebecca Ferguson och min favorit Matt Cardle. Jag tror att det kommer stå mellan pojkarna och Matt!
Första delen av finalen var igår, finalisterna fick sjunga med superstjärnor så Matt sjöng med Rihanna, One Directon med Robbie Williams och Rebecca med Christina Aguliera. Märks ju att x-factor är lite större än svenska idol haha.

Jag har jobbat idag så helgen har varit alldels för kort. Jobbet rullade på bra dock, vart lite segt sista timmen bara. Andrew hade maten på bordet när jag kom hem:) Sen gick vi över till Andrews syster som kom hem ifrån BB igår med senaste tillskottet Andrew Jonas. Så så söt är han!

Nu är det dags för en lussebulle och lite glögg:)

Winter Wonderland

Det är helt galet hur kort tid det är kvar till jul! Jag har fått ordning på alla julklappar, granen står pyntad i vardagsrummet och förra helgen var det Christmas dinner med jobbet. Det blir spännande med en nordirländsk jul, förmodligen blir det puben en sväng på julafton och såklart kalkon på juldagen.



I måndags kom snön hit. Jag var på jobbet och kunderna började prata om hur mkt det snöade ut. Det slutade med att vi stängde tidigare och så gjorde många andra butiker. Andrew kom inte till jobbet och det visade sig att de fick en betald "snö-ledigdag" haha. Han kom och mötte mig eftersom vi inte visste om bussarna hade blivit inställda eller inte. Det var så mycket bilar på vägarna, nästan kö hela vägen hem, typ 5km.
Allt detta för typ 15-20cm snö.