139pund, långpromenad och camping(?)

Godmorgon:) Nu sitter jag och kollar ut på regn, regn i massor faktiskt. Klockan ett idag ska vi åka till Tullymore forest utanför Newcastle för att campa en natt med Andrews syster Claire med familj. Just nu känns det inte så lockande:(
Igår fick jag skjuts in till Portadown med Andrew och Steve när de skulle till gymmet. Jag skulle nämligen betala reparationen för min Iphone:O Lämnade in den för två veckor, de skickade iväg den för att få ett pris på det. 139pund för kraschad skärm, hm inte så roligt! Hoppas att det inte tar så lång tid att laga för jag saknar den såå!
Det blev en lång skön promenad tillbaka till Parkmore:)

Imorgon kväll ska jag och Martina slå klackarna i taket:) Det ska bli så roligt! Tjejerna ifrån gården ska kanske med, får se hur det blir.


Cykel, målning och fisksoppa

Jag är trött. Uppe vid nio och roade mig hela förmiddagen med att måla det sista i köket. Jag vet inte om det kom mest färg på väggen eller på mig. Men helt okej blev det. Sen blev det städning, jag lyckades ha sönder dammsugaren lite halvt...som tur var precis innan jag var klar.

Våra cyklar kom idag. Yeah! Andrew har satt ihop min, hjulen behövs bara pumpas lite. Plus att jag tydligen ska försöka fixa bromsarna för de går emot hjulet lite. Jag har inte riktigt kommit på hur men ska fundera lite till.



Andrew är likadan fast svart och blå istället. I morgon tar vi en tur runt Craigavon Lakes:)

Nu ska jag ut på en joggingtur för att sedan göra fisksoppa. yum yum! Ikväll visat "Cheaper by the Dozen" som jag tänkte kolla på:)

Scarva, regn och flyg till Sverige bokat

Tisdag till fredag var jag i Scarva och jobbade. Det var så roligt att vara tillbaka! Jag saknar det helt klart mer än vad jag har trott. Mikaela har åkt hem, och hon är mycket saknad! I stället jobbade jag med Victoria och på onsdagen kom den nya tjejen som heter Sandra.
Det mesta var som vanligt på gården, Kitty var glad att se mig:) Stallet var fullt och Larry är inne igen, Paul hoppade honom en av dagarna och gud vad duktig han är! Jag fick rida in Peanut och det gick mycket bättre än vad både jag och Paul hade förväntat oss:)

Igår var jag ute på en joggingtur runt sjön i regnet. Vad annars liksom haha! Vi vr ute hos Steve och Frida på kvällen käkade kinamat drack lite vin och kollade på film ifrån när Steve tävlade i bodybuildningstävlingen för några veckor sedan.
Andrew har ledigt imorgon så det blir matshoppingsdag plus fortsätta att måla köket som vi började med idag:)

Jo, vi har precis bokat biljetter för Sverige i jul. 27december till 2 Januari kommer vi vara i Broddetorp:)


Måla, fixa och städa









Sådär, äntligen lite kort ifrån trädgårdsfesten hos Tinis och Jensa. Jag har haft allvarliga diskussioner med datorn som inte velat ladda upp dem!

Mikaela var här en sväng i fredags kväll. Vi shoppade lite, jag köpte en skitsnygg läderväska och en tröja. Mikaela hittade massor snygga grejor. Sen gick vi hem hit och snackade skit. Så synd att hon åkt hem till Sverige idag!

Resten av helgen har jag och Andrew bara varit hemma och fixat med huset. Målat hallen i samma färg som vardagsrummet så att den blev lite ljusare:) Vilket även innebär att jag har skrubbat hallsgolvet även fast vi hade lakan på det när vi målade...
Idag kom Andrews mamma och Dan över på söndagsmiddag. Nu är vi precis hemkomna ifrån en promenad och sitter i soffan och kollar på Hitta Nemo.

Back in N. Ireland

Sista veckan i Sverige var fullproppad. Förra onsdagen åkte jag, mamma och pappa till Rygge för att hämta Andrew. Vi tog en sväng förbi Grebbestad på vägen hem för att Andrew skulle få se västkusten, vi försökte även få tag i några älgar uppe på halleberg (dock utan lycka).

Torsdagen flängde vi runt åt alla håll och kanter i skaraborg, bland annat blev det orientering och bad i Bjärsjö och kladdkaka hos Marika. Fredagen blev lite lugnare för att ladda för trädgårdsfest hos Tinis och Jensa på lördagen.
Lägger ut lite bilder imorgon eller nått, internet är nämligen lite seg just nu:(

Mina fyra veckor hemma gick så otroligt fort. I måndags for vi tillbaka till Craigavon och regnet! Surprise haha;) Det har blivit en del shopping till huset så jag ser fram emot att få ett jobb. Jag har faktiskt redan hunnit söka tre olika:)


En mycket efterlängtad kväll

Jag och Amanda ska snart bege oss mot Skövde för att titta på "Eclipse". Dagen har varit väldigt chill(mkt Friends) och även ett liten ridtur. Spirran och Perry har äntligen fått flytta hit så nu går alla fyra hästarna framför huset:)

Igår träffades vi äntligen hela gänget; Tinis, Krisse, Annie och jag. Det blev käk på Harry's i Skövde. Jag har saknat dem så sjukt mycket!!! En hel del skvaller hann vi med och på vägen hem stannade vi till vid Bjärsjö och tog ett kvällsdopp:)





Och imorgon hämtar jag Andrew på flygplatsen. Life is good:)

En liten tripp till Brevik

Marika har precis lämnat Hovet. Hon kom hit igår morse och vi packade in picnick och solstolar i bilen för årets badresa till Brevik! Det var ju nästan olidligt varmt redan halv tio så vi hade höga förväntningar på dagen. MEN när vi lämnar Tibro för sista biten genom skogen fram till vättern börjar temperaturen sjunka. Den landar på typ 22grader (var 19 ett tag i skogen). Det var kallt! Plus att det blåste.





Vi kan väl helt enkelt säga att vi gav upp ganska så snart och återvände hemmåt. I skövde var det 31grader!!!
Hela eftermiddagen hängde vi i trädgården och badade i lilla poolen istället. Mycket bättre väder!
Dagens Marika citat " Jag vet inte varför, men jag tänker väldigt mycket på chokladbollar" haha! Det kom verkligen ifrån ingenstans.



Sommar, sommar, sommar

Busy day idag. Jag och pappa sprang runt med alla flugor uppe vid Bjärsjö för att kolla in OL-banorna till på torsdag. Jag är inte riktigt van vid att vara tillbaka i skogen, har blivit landsvägslöpare sen jag flyttade över till nordirland. Efter att snubblat x antal gånger och några svordommar var det vääldigt skönt att hoppa i sjön!
Hela eftermiddagen har spenderats i Skövde med min två systrar. Kollade på soffa till vardagsrummet och lite shopping. Det var nästan lite för varmt för att vara i stan idag.  Jag verkligen älskar det här vädret! Marika och jag far till Brevik för att bada imorgon:)



Typsikt sommar-kvällsmat(grill) i trädgården.


Nu blir det Friends season 9 innan jag ska sova.

Sverige är ju ändå himla fantastiskt såhär års

För er som har missa så är jag hemma i Sverige igen. Ett lite längre besök den här gånger, fyra veckor. Det har redan varit halvtid, tiden går ju så fort nu förtiden. Men jag saknar Andrew! Han kommer hit på onsdag så bara 6dagar kvar:)
Jag har inte haft en sådanhär chill sommar på länge! Min lilla häst är hemma så jag tar hand om honom, springer lite, jobbar på pas ibland. Ja allmänt njuter helt enkelt. Igår var jag och Krisse hos Tinis för lite Sex and the City:) Jag saknar dem så himla mycket! På söndag kommer nog även Annie hem det blir så kul!