Andra dagen pa jobbet

Andra dagen pa jobbet ar avklarad. Aven fast jag bara var dar 3.5h sa ar jag jattetrott haha! Forst fick jag gora en sadandar utbildningsgrej pa datorn, det var massor att lasa och memorisera for att sedan svara pa nagra fragor. Sant ar ju inte jattekul att gora men that's life. Efter detta fick jag sedan vara med Val i smyckesavdelningen. Jag fick hjalpa till med alla kunder som kom sa att jag larde mig deras kassasystem, betalning, bestallnings osv. Det gick ganska bra men annorlunda mot ICA som jag ar van vid;)

Sitter och tittar pa lite friends:) Funderar pa att ta en liten powernap...
Martina ska namligen komma hit ikvall :)

Scarva, nytt jobb och Marika pa besok

Det var ett lite tag sen nu, men jag har varit busy. Marika var har forra helgen, det var roooligt!
Paul och jag hamtade upp henne i Banbridge pa fredag kvallen, kandes som det varit tva langa manader sen vi senast sags!
Val hemma i Parkmore blev det pizza, skvaller och tv.
Roligaste grejen var ju att Marika bett mig kopa Hunter-stovlar at henne. Jag som senaste tiden har hallit till pa nordirland trodde absolut att hon tankte ha dem hemma pa Stenbacken, men icke, Marika forklarade snallt att det ar nya inne-grejen pa handels. HAHA! Jag lovar er att har skulle man bli klassas som en riktig farmer!

Pa lordagen var det en festival i Portadown "Country comes to town". Marika drog passande pa sig sina stovlar:). Vi klappade pa sota ponnisar, lyssnade pa country musik och Andrew och Matthew vann varsin guldfisk aka Jaws och Nemo som nu bor i vart kok.
Efter en timmes vila var det dags att gora oss redo for Mohippan! Marika drog pa sig sin rodluva-drakt och jag var prinsessan Jasmine da det var kvinnliga disney/sagofigurs tema. Lite vin och cocktails hos Debbie innan vi for ivag till Bannville:)



Pa sondagen blev det en promenad runt en av sjoarna men annars tog vi det lugnt. Belfast och shopping pa mandagen!
Jag hittade en klanning till brollopet och en nice vinterjacka. Vi hann med Starbucks tva gagnger innan vi for hem och kollade pa film.

Det var saa roligt att Marika antligen kunde komma hit och halsa pa!
Nar hon akte sa for jag direkt till Scarva for att hjalpa till pa garden. Sandra ar namligen sjalv kvar efter att Victoria akt hem forra veckan. Paul var ivag ons-son sa det behovdes ett par extra hander:) Alltid roligt att vara dar en svang!

Idag var forsta dagen pa mitt jobb! Jag har fatt jobb pa Argos, det ar temporary fram till jul endast deltid men det ar anda nagot:) Idag fick jag bara fylla i massor av papper, rundvandring och kolla pa en sandar trakig dvd. Jag ska dit igen pa onsdag.




Misty's got a wee friend

Jag var så sjukt nervös idag haha! Jag var på recruitment event för klädbutiken River Island.
Informationen var att det skullde ta 2h så det kändes som det skulle vara värsta seriöst. Vi var 13tjejer, det första vi fick göra var att plocka en outfit ifrån butiken. Sedan samlades vi i ett litet rum som btw var sjukt varmt, trodde jag skulle smälta bort. Vi presenterade oss och pratade lite fashion medan en och en fick gå iväg på intervju. Så det var ju inget farligt alls:)

På torsdag-fredag ska jag till Scarva och jobba:) Det ska bli väldigt roligt!
Något som är ännu bättre är att Marika kommer hit på fredag kväll!! iiiii:)

Misty har en kompis som kommer och hälsar på ibland haha.




Sol, sol och möhippa del 1

Jag kom precis hem ifrån en solig joggingtur runt sjöarna. Varmt och skönt men mina ben har varit väldigt trötta nu det senaste så det var jobbigt!
I lördags var det del ett av Dawns möhippa och det var galet:)

 









Del två är om tre veckor och då är Marika här! :D
Då blir det cocktail-drinkar och utgång med tema kvinnliga disneyfigurer.
Jag beställde tyg och sånt för min Jasmine outfit idag. Så det blir till att sy lite:)