X-factor konsert

Konsert igar var sa bra!
Har kommer lite smakprov:)

Rebecca Ferguson



One Direction



Matt Cardle


Det luktar vår!

Vi har haft en toppen dag här i Craigavon. Det var verkligen varmt, inte den här råa luften som har hängt här ett tag. Jag tog en joggingtur runt sjöarna och det var underbart! Eller jag vart lite förbannad på att jag fick motvind påväg hemåt men det var sol och varmt. När Andrew gått till jobbet så tog jag tag i lite "trädgårdsarbete", jag rensade bort lite löv på framsidan av huset, det blev så fint så.
Hoppas verkligen att det är våren som kommer nu, det luktar så iallfall:)



Guinness har varit hos veterinären idag och fått vaccin och ett microchip.

Jag bör nog gå och lägga mig nu, imorgon eftermiddag är det jobb och sedan x-factor konsert.

Då var det bokat

Vi har bokat våra biljetter till Sverige, 17 juni bär det av. Stora frågan är ju verkligen hur vi ska få med oss alla grejer, men det löser sig nog. Förhoppningsvis följer även Guinness med:)
Jag är ledig tis-tors så idag har jag tagit det lugnt och räknat en del matte så ska jag snart på Zumba, mitt tisdagsnöje. Det blir ett bad när jag kommer hem ifrån passet och sedan kolla på "Did u hear about the Morgans"



På fredag ska jag på X-factor konsert i Belfast, ska bli mycket roligt!


Gissa katten

Både jag och Andrew var lediga igår, inte allt för ofta det händer. Jag brukar ju nästa alltid jobba fre-sön och vara ledig under veckan istället, lite crapigt ibland men så är det. Efter frukost så hjälpte Andrew mig med ett litet styrkepass i garage-gymmet, så idag har jag ont.
Vi gick upp till shoppingcentret för lite lunch, det blev fish and chips:) Resten av dagen chillade vi bara och såg på Änglagårdsfilmerna, house of angel eller angel farm blev det med engelsk subtitle.

Det var klubbmöte i vår trädgård förut:)

 


Zumba

Nu ska jag snart på Zumba och skaka lite rumpa:)

Love is in the air

God kväll. Andrew och jag har precis kollat på "The pursuit of happiness", den var himla bra. Såklart grät jag en skvätt..jag gråter alldeles för lätt till filmen nu för tiden! men jag rekommenderar verkligen den till er som ännu inte sett den :)

Middagen igår var super mysig och cheesecaken väldigt god:) Jag var upp i lagom tid idag och hann med lite matte innan en 45min promenad in till jobbet. 3-timmars skift som känndes som en eeeeevighet. Trots min 9h skönhetssömn så blev det många gäspningar, det var en av de dagarna när man inte kan sluta gäspa när man väl börjat. Det blev även en promenad hem i det härliga vårvädret. Hoppas verkligen att det håller i sig nu för jag är trött på regn och rusk!

Imorgon är det jobb en sväng igen men sen är jag ledig tis-tors:)


I'm back...again

Jag är lite utav en jo-jo bloggare :) Jag skriver helt enkelt när jag känner för det och nu har jag fått ett lite sug efter det igen.
Idag har jag varit igång precis hela dagen. Jobbet började 9, jag var först i smyckesavdelningen som jag brukar sedan 12.30-5 så skulle jag dela ut kataloger. Fyra och en halvtimme stående i shoppingcentret med en katalog i vardera hand. Det är ingen liten katalog! Mina axlar, armar och rygg värker! Då anser jag mig ju som en ganska så fit person, även om jag alltid måste ha på det lättaste när jag kör axelpress, men ändå liksom.

Efter jobbet hoppade jag av bussen vid Tesco och shoppade inför morgondagens förtidiga "Alla hjärtans dag-middag". Väl hemma förberede jag desserten, vitchoklad och hallon-cheesecake. Ser verkligen framemot att få sätta tänderna i den imorgon! Jag verkligen älskar cheesecake:)

För två veckor sedan tog vi med Andrews systerson Matthew till Belfast Zoo. Han kan vara rätt vild ibland.





Nu borde jag snart sova för det blir upp tidigt imorgon för jobb.