Spooky balloons

Jag kopte ett par vantar igar, jattenojd med kopet eftersom jag gatt och frusit om handerna i flera veckor men hela tiden glomt av att kopa ett par. Lyckan var dock kort, for idag lyckades jag att tappa en av dem!
Ibland ar det tur att ingen forstar svenska svordomar.

Vi har idag inhandlat lite grejer for Halloween och tjejernas besok:D Jag ar jattetaggad!
Torsdag kvall anlander de:)

Jag var pa ett mote infor julrushen pa Argos. Vi fick applepaj med vaniljsas och sedan lyssnade vi pa de tre manager:na, helt flummiga var de. haha! Sa det ar verkligen en bra stamning pa jobbet:)
Val hemma igen sa hjalpte Martina mig med att satta upp lite Halloween-dekorationer, sedan fargade vi hennes har och kollade pa SATC:)


Torsdag

Jag sitter här med ont i huvudet. I eftermiddag blir det jobb en stund, tror att jag ska försöka mig ut på en joggingtur ganska snart.

Om en vecka kommer girlsen! Galet roligt ska det bli:)



Andrews mamma har skaffat en hundvalp. Den är sjukt söt! Blandning Bordercollie/labrador tror jag att det var.
Så fort man börjar klappa på den slänger hon sig på ryggen för att man ska klappa på magen:)


Giant Causeway

I fredags for vi som planerat upp norr till Giant Causeway. Jag slutade jobbet vid två och stressade hem för att byta kläder och slägga i mig en snabblunch aka trekantsmacka. I stressen glömde jag min kamera och missade att lägga ut nyckel till stackars Martina! Efter en 2h biltur kom vi fram och blåsigt var det!!!








Besök från Sverige igen

Morbror Sten och Lena är här på besök! Imorgon efter jobbet bär det av till norra kusten av Nordirland till Giant Causeway. Det verkar som vi kommer ha bättre väder än när Mamma, pappa, Amanda och jag skulle åkt dit i våras. Det var verkligen ingen vacker dag! haha!
Jag var och hämtade ut en bil imorse så vi kan ta oss runt, jag saknar verkligen att ha en bil! Allt är såå mycket smidagre om man har en.

Jobbet går fortfarande bra, jag har nu fått en snygg svart piké-aktig t-shirt som hör till smyckesavdelningen istället för att gå runt i den röda t-shirtskjorta, som man känner sig 20år äldre i! Happy days:)

Natti natti


Misty is a boy

Jo, det är sant! Igår morse lämnade jag av "henne" hos veterinären i Banbridge för att "hon" skulle bli steriliserad. Senare under dagen fick jag ett sms av Louise som jobbar där att Misty minsann är en han. Så nu har Andrew fått sin största önskan igenom, en katt som heter Guinness haha! Stackars lilla katten lär ju dock vara helt förvirrad.

Dawn och Peters bröllop var igår. Det var så himla fint och de såg så otroligt lyckliga ut!





Efter kyrkan for vi till ett hotell för middag och fest. Jag tror att det var många som hade nya skor för det var väldigt mycket barfotadansande på dansgolvet, jo jag var en av dem=)

 


Super-effektiv dag

Idag har jag gjort massor.
Det borjade med jobb 9-12, jag hade hand om klock- och smyckesavdelningen sjalv. Visst kollade Val till mig da och da, plus att jag fick springa ivag och fraga lite grejer ibland men jag borjar verkligen komma in i det:)
Nu ar jag ledig anda till onsdag, kommer kannas konstigt med lite lata dagar igen.

Andrew motte mig i shoppingcentret nar jag kom med bussen ifran jobbet. Vi fixade skjorta och slips till honom som matchar min klanning plus kopte en brollopspresent for imorgon ska vi pa brollop!! Dawn och Peter gifter sig. Vi skulle egentligen bara pa festen pa kvallen men blev inbjudna till hela dagen nu i veckan. Sa imorgon kl.13 borjar det i kyrkan:)

Val hemma sa blev det lite mat och jag kavlade upp armarna och slangde ihop en fodelsedags-kladdkaka till var inneboende haha ;) Martina ar namligen emellan tva hus sa att saga och idag fyller hon 22. GRATTIS!!!



Efter detta tog jag men ut pa en joggingtur, som tur var blaste det inte allt for mycket. Jag tycker INTE om att springa i blast, dock ar medvind ganska sa okej.

Jag och Misty raknade lite matte och sen blev det en tur upp till shoppingcentret igen for att hitta ett halsband till mig.



Ar inte det en effektiv dag sa sag!