Sweet mango

Mango is da shit. I Aussi-land käkades det massor mangos (mangosar?), sweeet! Blir nog mango till frulle imorgon, helt lovely!
Gud vad jag körde runt igår. Ena stunden var det Skövde sen Fkp tillbaka till Skövde, ja osv! Skjutsade folk hela kvällen. Men jag klagar inte. Supertrevlig kväll faktiskt!
Imorgon är det Marika&Linnéa-dag=)

Så en bild på mig och lillasyster.

Snart ett år sedan

Mingusbesöket var trevligt. Jag och Marika ska försöka ha någon slags tradition. Vi får se hur det går med det. Det blev ett besök på mingan även igår. Fredrik är hemma över helgen så vi käkade och pratade av oss lite. Så trevligt så!
Idag har det varit klubbträning. Jag lyckades tappa min sko i en mosse. Grattis liksom!
Matfestivalhelg som det är så ska jag in till Skövde en sväng snart. Käka och chilla med Tinisen!




Sneaky Sound System - UFO

Sneaky Sound System poppis aussiband som vi shakade massor till i Oz!

Jobb på Tranan hela dagen. Så otroligt skönt att inte behöva köra in till stan utan bara hoppa på cykeln och fyra minuter senare är jag framme! Tokbra! Väldigt lugn dag så det blev att damma och lite annat sånt. Efter jobbet blev det lite träning, gympa nere i gympasalen.

Måste bara lägga upp den här galet härliga bilden. Den är tagen någonstans emellan Cairns och Alice Springs. Ja, helt in the middle of nowhere!



8,30-14 på tranan imorgon sen beger jag mig till stan och PAs 16-20. Så efter jobbet hoppas jag lite på att Marika eller någon kanske vill socialisera och käka lite mat!

Mitchi!

Min eftermiddag igår tillbringades i Hökensåsskogen. Medeldistanstävling som inte gick något vidare. Skit rent utsagt! Var arg som ett bi så jag skynda mig med dusch och dyligt så jag bara kunde åka hem så fort som möjligt.



För att få lite positiv energi igen bestämdes det att jag skulle in till stan en sväng på kvällen. Jag hooka up med Marika när hon slutat jobbet och vi drog till Alek. Vi var lovade ett halvt fotbollslag att ragga på men de var endast fyra tappra själar där...Psalmboken och gitarren åkte fram och pojkarna bjöd på skön(?)sång. Vi drog vidare till tjejerna som dagen till ära hade matchande kläder och frisyr. Söta så! En sväng in på plantis blev det.

 

Karin har hittat en svensk Mitch! För er som inte vet är Mitch vår helt urgulliga surflärare i Aussi. Sötare kille för man leta efter! Så fort nån av oss nämner Mitch kommer ett åhhh ifrån alla andra.



Träffar Marika alldeles för lite nuförtiden! Vi måste ha nykter, icke backfull heldag snart. Eller vad säger du?

Pärlan är sjuk

Ledig idag. Iallafall ifrån jobb, hade dessto mer annat på schemat. Första träffen i Svenska A på lärcenter, kändes konstigt att sitta i skolbänken igen. Visserligen kommer det nog inte bli så mycket av det utan jag gör det mesta hemma. Är peppad på att plugga lite igen. Jag fick dock ett litet sammanbrott när jag såg en mycket välkänd bokpärm liggande på katedern och senare fick jag bekräftelsen att "Den levande litteraturen" ÄR en av kursböckerna. Den boken är så tråkig! Ja, rent utsagt hemsk!
När "skoldagen" var slut bar det av till city och lunch med Ludde, som åker ifrån mig imorgon! Så mitt i maten ringer ett gbg-nummer. Det var en grabb ifrån Chalmers som meddelade mig att jag hade kommit in som reserv på Teknisk Matematik som jag sökt. Trots att det nästan sved lite tackade nej, jag vill ju trots allt helst in på läkare.

Min pärla mår inte så bra. Hon hoppar, brummar och vill inte starta ibland. Helt weird! Tror att jag ringde far tre gånger under resan till stan bara för att försäkra mig om att hon inte skulle sprängas eller liknande.

You're lemon in my eye

Jag har ont i mina armar. Var på vårdcentralen igår och fick (äntligen) både sista TBE och sista Tvinrixsprutan. Göttish! Så blev det Måndax på kvällen. Jag är numera bundis med busskillen efter att ringt ett antal gånger till honom under gårdagen. Förchill hos Bjerke, lite avskedfest innan hon flyttar till sthlm för att plugga. Vi var ett gäng tjejer och Hannas österikare/tyskar, som bjöd på lite dansuppvisning i vardagsrummet! 

Jobb idag. Kanske inte bästa kombinationen, men det funkade.
För övrigt gick lördagens bad bra. Enligt rykten var vattentempen 17,5

I like the sun

Fikan med Ludde var bra. Satt  vid det bästa spaningsbordet och drack latte. Det kom förbi flera mer eller mindre kända faces, i och för sig så var de flesta ganska så väldigt välkända. Vi snackar ju trots allt om Falköping. Hoppas att jag hinner träffa Ludde nån mer gång innan han far tillbaka till Lunnevad.
Btw. Det är 13,6grader varmt(?) ute nu. Inom en timme eller två ska jag plaska runt i Bjärsjön. Är dags för Broddetorps årilga Iron Man, triathlontävlingen. Eftersom jag inte badat sen jag kom hem till Sverige (om man inte räknar doppet i ån på kräftskivan) är jag van vid 25+ och det är INTE så varmt i vattnet idag! Det vill jag lova! Men det ska bli riktigt skojsamt att köra på.
Sen blir det lite jobb, byfest ikväll.
Maraton?


I väntan på hösten

Känns som hösten är på väg och det gillar jag. Hur sjukt är det inte att längta efter hösten? Om sanningen ska fram har jag längtat ända sedan maj. Sista dagarna i Sydney var riktigt fina höstdagar, så mys. Var nog lite för mycket inne i hösttänket då jag hade på mig alldeles alldeles för mycket kläder under min joggingtur. Ja, det var verkligen joggingtur. Inte en rush så långt ögat kunde nå faktiskt.
Jobb på Tranan. Plocka lite varor. Lyssna på radio. Dricka lite kaffe. Prata med kunderna. Trevligt. Mor och far stormade in. Pappa var ytterst bekymrad över att Marika hade ringt och frågat efter mig och inte vetat att jag jobbade. Vi har ju alltid stenkoll på varandra påstod han. Förstår inte varför;)

För er som inte vet är det 15augusti imorgon. 15augusti 2007 var en dag då det hände bra grejer! Första grejen är att jag blev körkortsägare, har ju gått fint trots att 9 av de 12 månaderna spenderats på vänster sidan. Andra grejen finns bara kvar i minnet. Så morgondagen har nog ingen chans att slå det. Men jag ska träffa Ludde och han är bra! Har träffat honom alldels för lite den här sommaren! 




Så är det dags för att göra den vanliga borsta tänderna proceduren, vilket innebär att springa runt i hela huset som en liten blå för att hitta tandborsten. Jag fattar inte hur svårt det kan vara att bara ställa tillbaka den i badrumsskåpet? men icke! Jag är lite förvirrade nuförtiden. Och imorgon kommer det vara en bad-hair-day. För trött för att föna håret som fortfarande är lite blött.

What a Party!

Efter en vecka bestående av jobb, jobb och jobb. Åkte jag i fredag med hem till Marika för att fixa det sista inför kräftskivan. Mitt i städningen anlände Västerviksbrudarna, den här gången var även Madde med. Det blev mys och amerikanan innan vi kröp till kojs. Var så skönt att inte behöva ställa alarmet på 04,50 som tidigare i veckan. Från att vi steg upp var det full rulle med att fixa allt. Vid halv tre droppade gästerna in och vi drog igång. Först var vi nere vid ån och hade lagtävlingar. Lerduveskytte, såpad stock, snodden och vattenösning. Sjukt skoj! Regnet bara öste ner emellanåt och alla var skitiga ifrån topp till tå. Ja, snodden gjorde ju oss inte renare precis!  Innan det var dags att byta om blev det klassikern Klädsträcket. Tävlingsinstinkten visade sig. Kläder drogs sönder och bh:ar flög av. Samtidigt som himlen öppnade sig och århundradets störtskur kom.
Ombytta och tillsnyggade blev det långbord uppe på logen med kräftor, snaps och Tequila-crack. Efter det drog partyt igång. Humöret var på topp och dansgolvet var fullt fram till småtimmarna.
     

Tack allihopa för en helt underbar kväll!!!


Coldplay 18/9

Äntligen bokat och klart. Det blir jag, Marika och Andy. Tåg till huvudstaden och övernattning så hinns det med lite shopping innan hemfärden! Hoppas verkligen så jättemycket att Calle och Erik hinner luncha med oss. Längtar nästan ihjäl mig efter dem!

Jobb 6-18 hela veckan plus ösregn och storm. VARNING FÖR HÖSTDEPRESSION! och det är augusti! Som tur finns det världens bästa fest innon räck håll! Shit vad bra det kommer att bli!


Dags att börja ladda

Kräftfiske med korvgrillning och allt som hör till. Kräftskivan närmar sig och den kommer att bli bäst!