Lycka!

Oasis kommer till Sverige!



Den 25 Januari kommer jag att vara i Scandinavium. Inget kan hindra mig!!!

577 gånger två

Som alla kanske märkt så glider jag mest runt nuförtiden. Det har det dock blivit ändring på den här veckan. Jobb igår och idag, ja även imorgon och fredag. Snacka om att jag kommer att vara helt dö på fredagkväll. Det är ganska skoj att jobba faktiskt...eller ja fram till halv åtta för sen är det helt folktomt!
Så har det blivit värsta kallt bara sådär. När jag slutade igår fick jag skapa rutorna på bilen! Utan vantar! Kallt som bara attan och inte nog med det så funkar inte rumpvärmen i pärlan! Så det var en kall hemfärd!

Det var ganska kul när jag pratade med Karin imorses. Ringde vid kvart över tio sådär men inget svar. En kvart senare eller så ringer hon tillbaka och det första jag hör är "Har inte du lärt dig någoting? RInga mig kvart över tio!!!" Maddes kommentar var en stor suck och "Hon har väl säkret varit ute och sprungit!" Hahah. Ja, ingen av dem är varken så morgonpigg eller springfanatiker som jag! Men jag tycker om dem ändå!

Så en helt sjuk grej. På fb är jag taggade i 577 foton, det är exakt lika många som Marika är taggad i. Hur stor är chansen liksom? Min själsfrände och kundvagnskompis:)


Happy people never fantasize

Jag blir så glad av kvällar som igår.


En hel galen kvällen med grabbarna. På grund av höstlov/ slut på läsperioder var de hemma i stan över helgen. Så då kunde det ju inte bli annat än fest. Som in the good old days var det förfest hos Jonne med "Live 8"-dvd igång. Jag har saknat dem så!
        

Men projektet "gå-på-Oasis-konsert-i-Tyskland" tycker jag var super! Det måste kollas upp!


Jobb och sånt

Snacka om att det var galet snurrigt på jobbet idag. Helt tokigt men skoj! Kändes riktigt som fredag när jag cyklade hem. Det blev träning och sen mat och idol. Högskoleprovet imorgon. Ja, finns inte så mycket att säga om det. Intressant. Sen på kvällen då, då är det fest fest fest! Har samlat ihop grabbarna så det ska bli så kul! Finns ju dock lite detaljer som måste ordnas men allt löser sig alltid!

Nostalgi

Oj, nu var det ett tag sedan. Det har helt enkelt inte funnits något att skriva om. Man kan väl säga att jag mest flyter runt. Blir en hel del träning. Blev glatt överraskad imorses då jag kunde gå utan några bekymmer trots att jag körde tufft med backintervaller igår! Hur som helst det som hänt idag är klippning och biobesök. High School Musical 3. Och ja, jag kände mig ett par år för gammal.
Gjorde även ett ryck och la upp lite gamla gymnasiekort på fb. Många härliga minnen kan jag säga!

Dags för sängen och Rena Rama Rolf.


Jaaaaaaa!



Är helt sjukt glad!

To be where there's life

Tränat klart för dagen, blev gympan idag. Imorgon är det ju v.42 och älgjakt så det blir bara löpning hemmakring i mörkret. Och jag, jag gillar inte mörkret så mycket därför ska detta undvikas och imorgon blir det gröna milen i Skövde.

Helgen har varit så lugn som den bara kan bli. Lite jobb igår och sen somnade jag i soffan innan nio. Seriöst liksom!
Söndagar är en perfekt dag för att bara surfa runt och kolla på lite allt möjligt. Av någon anledning hamnade jag på min och Marikas resdagbok. Läste nog närmare en tredjedel av allt vi skrivt. Hur kul hade vi inte? Gah!



Och så glada var vi när vi kom hem. Men det var innan vi visst hur tråkigt det skulle bli.


Nu måste jag verkligen få tag på Marika! Känns som det var en eeevighet sen jag pratade med henne!


Många kära återseenden

Stockholm tur och retur -den korta versionen

06.00, tisdag morgon. Första gången på flera månader som jag är tvungen att pallra mig upp så tidigt. Segt var det och det enda som for i huvudet var "Hur klarade jag egentligen alla 03.50-morgonar på Limitless?"
Iallfall vi kom iväg, vi=pappa och jag, och mot Stockholm styrdes eller ja, först busskroten i Höla. Det var ett äventyr i sig!
Väl i sthlm blev det lite mat innan jag sa hej då till pappa och kollade runt lite. Köpte ett par svarta brallor, så det var fint.


Sen träffade jag syssling Martina, en lång fika och massor prat:)
Efter det tog jag mig hem till Calle. Erik dök såklart upp han med! Under kvällen blev det lite vin, pussel, chicago och prat. Trevligt. Så igår när Calle jobbade tog jag det mest lugnt. Fick tag i Jon, som nuförtiden pluggar i huvudstaden, så jag åkte in till city för att hänga med honom ett tag.
 
Chill hemma hos Calle resten av kvällen,

 

Idag var det den stora dagen liksom. Mot Arlanda bar det av och FEAST-provet del 1. Minst sagt spännande! Jag var inte så nervös faktiskt. Provet var till och med skoj! Det var 6olika delar, allt ifrån engelskan till 3-d seende testades! Helt crazy.

Nu är det bara att vänta. 2veckor. Hoppas hoppas hoppas!


Mot sthlm igen

Packar för Stockholm. Det ska bli skoj skoj skoj!
Har bokat en date med min syssling som jag inte sett på år och dar. Det blir bäst!
Träffa Calle och Erik bli helt lovely!

Lets go back to the start

Det händer grejer. På torsdag ska jag till Arlanda för att göra första delen i FEAST-testet. Alltså anlagsprovet till flygledarutbildningen. Nervös är nog bara förnamnet till vad jag kommer att vara! Eftersom jag ska bege mig upp till huvudstaden igen passar jag på att stanna ett par dagar för att umgås med Calle och Erik. Skoj är vad det ska bli!

I veckan fyllde Andy 20 och ställde igår till med fest. Det blev först en liten drink på Mingus för mig och Marika innan vi begav oss till festen. The party was on. Blev drinking-games, dans och massa skoj. Sen drog vi till Terrassen och där träffade man ungefär hela stan. Men det är ju det som är charmigt!



   

1okt 2007 " varm dag=beachen. Manly helt lovely"

håller på att deppa ihop lite grann. Det är så otroligt många som ger sig iväg på sina livsäventyr. Precis som jag gjorde för ett år sedan. Allihopa har destinationen Australien inplanerad för en längre eller kortare tid. Och det är något som jag är så avundsjuk på! Det är så otorligt kul att kunna hjälpa till och ge massa tips om allt som ska ses eller undvikas. Men God, vad jag längtar tillbaka! En sak som jag verkligen hoppas att alla har med sig är en resedagbok. Själv hade jag väl inte riktigt den tanken först men så dök Karin upp med en som avskedspresent. Kan helt klart säga att den är just nu det mest värdefulla jag äger! Där står det allt ifrån en mening till en hel sida om VARJE dag under hela resan. Den har blivit lite av en drog för mig såhär i efterhand. Läser lite i den varje dag. Så mycket känslor som kommer fram. Gråt blandat med skratt medan jag minns de underbara dagarna.




Så måste jag berätta en liten kul grej. Mamma och pappa är nu på föräldrarmöte för min lillasyster. Det började vid halv sju och vid tio över sex, då det började bli lite bråttom, hade pappa fortfarande inte kommit hem. Mamma som var lite smått irriterad försökte få tag på honom men inget svar. Tillslut svänger bilen in på gården. Pappa kommer in med ett leende från öra till öra bärande på en ukulele(!). Mamma avger värdens suck och bara blänger på honom. Det var såå kul!

Nu har jag fixat ny musik att ha i öronen så nu bär det av på en joggingtur!