4 dagar kvar - sista kvällen med godingarna


image93


Kommer precis hem ifrån Puffen, Jag, Tinis och Krisse var där, lagade mat och myste. Det var väldigt trevligt och skojsamt som det brukar. Puffen åker iväg på söndag och sen åker jag på måndag kväll så det var en hejdå kväll. Väldigt jobbigt tyckte jag, det föll många tårar. Jag kommer att sakna dem så ootroligt mycket!!!
De är mina barndomsvänner som alltid har funnits bredvid mig och stöttat mig då det har varit jobbigt, och nu ska jag inte träffa dem på nio månader. Älskar er!

That's what friends are for.

5 dagar kvar - läskigt

Jag har verkligen ont i magen.
Det här börjar bli riktigt läskigt, usch säger jag bara.

Avskedsfest - nu är det verkligen inte länge kvar!

Nu är det nio dagar kvar tills jag sätter mig på ett plan och lämnar tryggheten här hemma i nio månader.
Avskedsfesten är avklarade och vilken tillställning det blev!
En härlig blandning av våra kära vänner kom till Disco Stoneback för att ta avsked av oss eller kom de kanske för att fira? Vi var ett fyrtiotal som gick loss på den superba festmåltiden, kvällen rullade på och det droppade in fler och fler människor. Många hade med sig små söta personliga presenter, jag blev jätteglad för allting!
 Det var en ganska jobbig känsla att ha alla de jag tycker om allra mest runt omkring mig samtidigt och veta att jag inte kommer att träffa dem på nio månader. Så det föll allt en och annan tår under kvällen.

Hur som helst så hoppas jag och tror att alla hade jättekul och tyckte det var en trevlig fest!!!


image89 image90image91 image92

http://www.pixbox.se/alb_show_id532858_page0.html

Måndaxklubben

Det tog visserligen hela sommaren innan jag lyckades ta mig till till sommarens partyställe nr.1.
Första måndagen på hela sommaren som jag  1) inte slutade sent på måndag/ började tidigt tisdsag 2) var hemma 3) var frisk (nästan iallafall). Som vanligt var det lite lagom veligt innan o det slutade med att när Marika o jag skulle boka bussplats var det fullt. skit också! Så då började det roliga med att på något sätt pussla ihop det efterlängtade Måndaxklubben-besöket ändå. Trots att vi lyckades fixa detta var missödena inte över än, onej!
Ett handplock grejer är en trasig BH, skoskav, borttappat frittidskort
Väl inne på Stadt var det helt kanon!!!


Hårt jobb + karneval i stan

Äntligen var det dags för karneval i stan igen! och jag kunde inte vara med. Istället tillbringade jag kvällen där jag nästan bott i sommar, på pas. Kvällen var olidigt seg-
Det var typ inget folk som handlade. Visst det var en del konstigt folk och handlade, som en tysk soldat, en boxare, en åsna. Från halv sju och två timmar framåt var det nästan helt folktomt...Istället ramlade folket in precis innan stängningsdags, jippi!?. Aja tillslut kom jag iväg och fick lite skjuts ner till plantis för att leta reda på några vänner. Det roliga var att jag egentligen inte hade någon som helst aning om hur de såg ut!
Jag var bland de fåtal som hade vanliga kläder på sig, snacka om att känna sig utmobbad. Alex var snäll o gav mig en gitarr att ha runt halsen iallafall. En sak som är säker är att nästa gång det blir karneval ska jag tusan i mig inte jobba!
image87  image86
image88 

EN MÅNAD KVAR!

Nedräkningen har börjat.
Om exakt en månad är jag och Marika på väg mot vårt äventyr i Australien. Helt sjukt!

Det senaste dygnet har varit hårt.
Fredags kvällen tillbringades på PA:s, jag o Marika hann planera lite inför vårt avskedsparty!
Väl hemma kom jag i säng o sova lite innan det var dags (kl.2.00) att vara funktionär på U10mila (stor ungdomsstafett i orientering). Man är alltid jättetrött o det är kallt, men det är härligt!
I år fick jag vara kranskulla också. Så det var på med folkdräkten med såndär läskig blus med krage! Som tur var blev det ingen spurtstrid o Hagabypojkarna som vann var så snäll så.
När det uppdraget var klart åkte jag hem och vilade lite innan jobb på PAs väntade.

Efter ett dygn som detta är jag jättetrött och mina ögon är alldeles röda så nu ska jag sova!