Trevlig helg

Är fortfarande lite sjuk. Seegt! Helgen har ändå varit toppen för jag har varit i gbg hos Jonas. Så kul att träffas igen! Med en latte i handen satte vi oss och kollade på paddanbåtarna och pratade länge. Prata igen nio månader gör man inte precis på en kvart. Under kvällen satt vi och kollade igenom alla konfakorten. Helt sjukt hur små vi såg ut att vara. Då kände man sig jättevuxen. haha! Men gud vad roligt vi hade! Så skoj att prata gamla minnen. Sen blev det filmtittning innan vi somnade. Idag har gick vi runt i stan och kollade. Köpte ett ballt linne:-) Så kom Jens och då blev det en latte igen. Trevligt!


Mindre trevligt var det när jag gick på tåget hem mot fkp igen. Det var totalt fullsmockat! Jobbigt läge liksom. Men så plötsligt får jag syn på Jacob, så jag slog mig ner på golvet bredvid honom. Det hade blivit väldigt segt annars!

Shit, nu måste jag skynda mig in till stan. Kolla EM-finalen hos Ola!

Feber: 39°C

Ligger sjuk i sängen, igen(!). Min kropp är inte van vid svenska klimatet eller så har den helt enkelt fått en chock av all träning. Sen kan det ju också vara sömnbrist. Jag sover så fruktansvärt dåligt! usch! Iallafall nu ligger jag här, tycker synd om mig själv, och ska snart kolla på Harry Potter 5.
Hade bokat tid för att ta sista TBE-sprutan och sista Twinrix-sprutan. Men icke. Har man ont i halsen så är det ingen bra idé. Jag följde iallafall med mina systrar och efter den utflykten var jag helt slut. Annie kom och hälsade på! Vi slängde oss i soffan, skvallrade och kollade på Rena Rama Rolf . I LOVE IT! Tack Perry!

  
Jobb imorgon men vi får se hur det blir med det....

onsdag

Sitter här i mitt nystädade rum. Jag fick en knäpp igår kväll och började röja ur garderoberna och alla låder. Det tog flera timmar eftersom jag hittade massa intressanta saker hela tiden! Men nu är det fint och ordning på allt. Gött ju!
Det enda som fattas är lite aussie-kort, får fixa med det ikväll:)

Längtar till Lasses spelning. Får sitta här och lyssna istället.

Ska in till stan snart. Fika lite med Jacob, blir skoj. Har inte träffat honom sen förra sommaren! Efter blir det en lite springning på berget.


Midsommar

När jag hade jobbat klart i fredags begav jag mig till Uddevalla. Närmare bestämt Unda camping. Där väntade Tinis, Krisse, Annie, Perry, Tommy, Hilding, Emil och Puka. Det var nämligen bara jag som hade oturen att jobba på midsommarafton. Matlagningen var i fullgång då jag kom ner. När allt var klart slog vi oss ner vid köksbordet i vår väldigt midsommarvänliga stuga. Till maten blev det både nubbe och sång, så härligt! Framåt kvällen när vi hade värmt upp i stugan begav vi oss till campingens dansbana. Där höll vi sedan till hela kvällen och dansade både bugg och foxtrot. Såå kul!
Tankan var att jag skulle åkt hem igår, men vi hade så väldigt trevligt så planen ändrades och jag stannade en natt till. Det blev en soft dag. Lite solning, en tripp till Uddevalla för mig, Tinis och Perry, pizzaätning och chillfest.

Tack alla för en helt underbar helg!!!

Nu blir det intervallträning innan jag och Marika ska till Skövde för att kika på Sex And The City - the Movie!!!

19-årsdag i fotbollenstecken

Jag är helt slut.
Nittonårsdagen igår var en pärs. Tjugo i fem vaknar jag av något oljud och fattar först ingenting, efter några sekunder slår det mig att det är min familj som sjunger. Efter att ha lämnat av paketen försvinner de fort tillbaka till sina sängar. Så där satt jag i min säng jättetrött och öppnade paket helt själv.
Jag drack en kopp te och sen bar det av mot PAs. Första arbetespasset efter resan. Ett 10h-pass på golvet. Det gick över förväntan! Jag och Marika gick ganska så mycket ihop vilket ledde till rätt mycket skratt. Tiden bara flög förbi faktiskt.

För att ladda inför Sverige-Ryssland så kom grabbarna ut hit och det spelades lite fotboll. Efter 10min spel och två självmål stod det 1-1, så nivån var inte jättehög. Däremot hade vi så kul! Matchen kollade vi sen på hemma hos mig, Sverige-tröjorna var på och flaggorna framme men inte hjälpte detta! Deppiga åkte grabbarna hem, Ola, Alex och Filip stannade dock en stund och kollade på lite SATC med oss. 

 
  

Det var helt enkelt en väldigt bra födelsedag. Och jag fick biljett till Lasse!!! Så fick jag världens gulligaste present av Marika. Hon hade gjort ett fotoalbum med massor av kort på oss två ifrån vår resa. Hela jag blev bara ett stort leende när jag kollade i det! Fick många söta hälsningar under dagen men det var ett samtal jag väntade på hela dagen som aldrig kom....

Så här lät det imorses:

Jag: Godmorgon
Marika: Godmorgon
Jag: Fy faan vad jag är trött!
Marika: gahhh, jag med!
Jag: Jag känner mig as bakfull.
Marika: Precis vad jag tänkte säga!
(Vi drack inte en droppe igår)

Helt slut och halvsovande gav vi oss iväg mot PAs, igen.

Nu måste jag vila lite


Sista dagen som 18-åring

Det är ganska skönt att bara gå hemma och grejsa. Synd att man hinner tänka så väldigt mycket bara. Första tisdags-OLen är avklarad nu. Gick fint förutom att jag fastnade i ett brännässlehav igen(!), jag fattar inte hur jag lyckas?! Längtar riktigt mycket till o-ringen nu. Inte precis för att jag är i toppform och kommer göra så otroligt bra ifrån mig utan för att det bara ska bli så fruktansvärt skoj! Är så kul att hänga med alla orienteringskompisar och bara ha det gött!

Ifrån att det såg helt dött ut på midsommar så har två alternativ kommit upp. Bestämde mig tillslut för att åka med Tinis, Krisse och Annie plus några fler till Unda camping. Var så otoligt längesedan vi fyra gjorde något tokigt! Det kanske inte blir så jättecrazy men väldigt mysigt! Andra alternativet hade varit att åka upp till Calle och Erik med Marika. Längtar jättemycket efter pojkarna men ja det får bli en annan gång....Och jag lovar mig själv att det inte ska dröja allt för länge!
Tänker faktiskt på dem VARJE dag. Eftersom så fort jag sätter mig i bilen spelas Timbalands Apologize på radion. Den låten är sååå Calle och Erik!!! Gud vad jag saknar Er!!!

Imorgon fyller jag år. 19år. Har blivit varnad av många att det är den mest menigslösa åldern att fylla. Jag får se hur det känns imorgon. Det firas iallafall med ett pass på pa:s, 6-16. Usch, ja vi får se hur kul det blir...

En halv stortå-nagel färre.

Imorses blev det lite orientering i hemmaskogen. Skoj, trots ösregn och hav av brännässlor, som gjorde mina lår alldels knottriga.  Annars har jag bara gått hemma och fixat hela dagen. Lyckades slå i stortå så halva nageln försvann...
Så sitter jag här och lyssnar på Winnerbäck. Måste verkligen åka ner och kolla när han spelar på Slottskogsvallen!

Var inne i Mandas garderob förut för att se om hon hade något fint. Hittade ett rutigt linne och tyckte verkligen att det var lite aussie-feeling över det. Så rätt jag hade! Visst hade lillasystern köpte det när de var och hälsade på mig.

Snart kommer farmor, Sven och morbror Sten. Det blir god mat och tårta, för att fira mig litegrann.

Fotboll och potatisfestival

Då har jag klarat av mitt livs första potatisfestival. Och det gick galant. Marika och jag tog the White Pearl 2 till Alingsås, när vi kom in i stan undrade vi dock varför alla kollade så konstigt på oss. Sen slog det oss, flaggan! Dagen till ära hade vi nämligen pyntat bilen med en sådandär flagga man sätter fast i rutan. Efter lite förchill hos Totte gick vi ner till öltältet på torget. Massor av folk så det var riktig go stämning! Höjdpunkten var helt klart när Spanien gör 2-1 målet,

Målet görs.
Hela tältet svär, skriker och hytter med nävarna.
När jag vänder emot Marika ser jag att hon hoppar på stället med händerna upp i luften och jublar.
Jag: (skriker) Vad gör du?
Marika: Mäh det blev ju mål!!!
Förmodligen ger jag henne en något upprörd blick.
Marika: Vaddå?!
Jag: Det var ju Spanien som gjorde mål ju!!!
Sen var det någon som ville sjunka genom jorden....

Vi blev kvar i tältet resten av kvällen. Umgicks med Totte, Hedlund och Marikas kusiner Anders, Markus och Kalle.
Innan vi begav oss hemmåt idag blev det en Latte på stan med Anders, Markus och hans tjej. Under helgen sprang vi på både Carlborg och Ludde som vi gjorde Whitsundaysseglingen med! Skoj!

   

Bra helg!


Welcome to Sweden!

Underbar start på dagen. Vaknade, drog på mig träningskläderna och stoppade fötterna i joggingskorna sedan bar det ut i skogen med bästa musiken i öronen. Lovely! Skillnad mot att rusa runt bland alla trafikljus i Sydney. Jag saknade faktiskt min skog när jag var down under.
På tal om down under så kommer Karin och Annie hem till Sverige idag! Skönt, för jag saknar dem massor!
Jag kan verkligen inte beskriva hur sjukt kul vi hade ihop. Allt galet vi upplevde tillsammans.

Välkomna hem!



Måste skynda mig. Snart Alingsås!

byebye


Saknar Sydney!

Det blev inget Skövde igår. Istället blev det en promenad med Marika. Det var typ vi och alla fjortisfulla nio som drog runt på stan. Falköping är inte Sydney precis men vi hade ganska trevligt ändå. Så fick jag något att tänkta på eller rättare sagt inte tänka på något.

Den svenska sommaren här äntligen kommit nu iallafall. Regn. Vi träffades några styckna idag för att spela beachvolley och fotboll emellan skurarna. Skoj var det! Efteråt åkte vi till Filips lägenhet och lagade lite mat. En trevlig dag helt enkelt.

 

Imorgon:  mini roadtrip+Alingsås+fotboll+potatisfestivalen. Yeah!

see ya


Crap

Idag har det blåst kalla vindar lite varstans. 
Tur är att lyser solen igenom då och då, som när jag hittade två underbara klipp ifrån vår galna segling:
http://www.youtube.com/watch?v=SVfUVSU9mnk
http://www.youtube.com/watch?v=x8DC0laxWH0&feature=related

Manda har sommarlov nu. Gött, tänkte jag då får jag någon att leka med. Så fel man kan ta sig. Hon firade första dagen på lovet med att sova.
Ska med Olle till Skövde en sväng nu. Måste göra NÅGOT! Börjar få lite panik på att bara strosa runt hemma.


Back in town

Sverige var precis som jag mindes det fast lite torrare. Nära och kära såg ut precis som jag trodde. Till  och med mjölken smakade som jag hade för mig.
 
En vecka har redan flygit förbi sedan jag kom hem. Helt sjukt! Det konstiga är att allt känns precis som vanligt, väldigt vanligt faktiskt.